ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 11 heinäkuu 2015 11:21

”Borren” maali maksoi neljä hammasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Aleksandr Kokko murjoi pallon verkkoon avausjakson lopulla vaikka sai HJK-topparin nappukengästä osuman kasvoihin. Aleksandr Kokko murjoi pallon verkkoon avausjakson lopulla vaikka sai HJK-topparin nappukengästä osuman kasvoihin. Kuva: Pekka Aho

RoPSin maalitykki Aleksandr Kokko maksoi 2-0 -maalista kalliin hinnan.– Gideon Baah potkaisi tilanteessa täysillä kuin baaritappelussa. Jalka tuli suoraan kasvoihin. Neljä alahammasta on löysällä, joten hammaslääkärireissu on edessä, harmitteli ”Borre”. Edes lehdistötilaisuudessa tarjottu viineri ei hajonnut Kokon hampailla.

Voitto hienon yleisön edessä lämmitti Kokkoa.

– Yleisömäärä oli jopa pieni yllätys. Tuollaisen väkimäärän edessä oli upea pelata.

Yleisö auttoi meitä tosi paljon avausjakson prässipelaamisessa, Kokko kiitti.

RoPSin maalitykki on herättänyt kiinnostusta kun siirtoikkuna on jälleen aukeamalla. Puheenjohtaja Risto Niva myönsi, että ranskalainen alasarjaseura oli tehnyt Kokosta ”tarjouksen”.

– Ei sitä voi edes tarjoukseksi sanoa kun puhuttiin muutamasta tuhannesta eurosta, Niva totesi.

Kari Pyykkö
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 1374 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309