ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 09 heinäkuu 2015 16:47

RoPS täysillä kärkikamppailuun Klubia vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee perjantaina kotiareenallaan Keskuskentällä Veikkausliigan kärkikamppailuun Helsingin Jalkapalloklubia vastaan mitään säästelemättä, vaikkakin hieman hämillään paikastaan kärkikamppailussa.

- Täytyy sanoa, että pikkuisen yllättyneitä ja positiivisesti hämillään ollaan kun heinäkuussa me olemme mukana pelaamassa HJK:n kanssa liigan kärkiottelussa. Mutta kun kerta ollaan, niin eihän sitä muuta voi kun lähteä täysillä peliin mukaan, tuumii tilanteesta hieman hämillään oleva RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan perjantain ottelu on ainutlaatuinen ja monella tapaa mieleenpainuva kokemus niin pelaajille kuin yleisöllekin.

- Kyllähän peli on yksittäisenä otteluna varmasti lappilaisen urheilun kohokohtia. Lapin ylpeys pääsee uuden katsomon ja monituhatpäisen yleisön edessä mittaamaan moninkertaisen Suomen mestarin ja Suomen kovimman jalkapallojoukkueen kunnon. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan olla mukana tuossa tapahtumassa ja tiedän että niin on myös joukkuekin, Malinen fiilistelee tulevaa kamppailua.

RoPS-luotsi tietää että ottelussa pelataan lopputuloksesta ja siihen joukkue tarvitsee kaiken osaamisensa ja voimavaransa.

- On tärkeää saada ylimääräinen häly joukkueen ympäriltä pois ja keskittyä otteluun kunnolla, jotta saadaan paras irti joukkueesta. Sunnuntain Kotka-ottelun taso ei riitä, vaan meidän pitää ottaa siitä ottelusta useita askelia eteenpäin, sanoo RoPS-luotsi Malinen ja lupaa joitain muutoksia joukkueensa kokoonpanoon.

Malisen mielestä HJK on saanut turhaakin kritiikkiä siitä, että pistemenetyksiä on sillekin tullut jo useita tällä kaudella.

- Ilman muuta kyseessä on Suomen kovin jalkapallojoukkue, joka on moninkertainen Suomen mestari. Ei mikään joukkue voi kaikkia otteluita voittaa, ymmärtää Juha Malinen helsinkiläisjoukkuetta.

Yksi asia ottelussa kuitenkin on varmaa ja sen tietää myös RoPS-luotsi Malinen.

- Kauden yleisöennätys rikkoontuu perjantaina aivan varmasti. Väitän että paikalla on yli 5000 jalkapalloilun ystävää kannustamassa RoPS:aa voittoon, Malinen uskoo vahvasti.

RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen odottaa myös innolla uuden katsomon avajaistapahtumaa.

- Ennakkolippukauppa on käynyt todella hyvin, onhan odotettavissa RoPS:n historiassa tähän mennessä vuosituhannen ottelu. Toivonkin yleisön saapuvan paikalle hyvissä ajoin, jotta vältyttäisiin viime hetken ruuhkalta.

Sisäänkäynti kentälle on vain Poromiehentien pääportista, joka avataan klo 17, Jaatinen opastaa. Yleisöltä Jaatinen toivoo ymmärrystä jonoille, sillä koko organisaatiota ei ole ehditty huomiseen mennessä virittää lopulliseen asentoon, koska stadion saatiin käyttöön vasta tänään torstaina.

- Viimeistelytöitä tehdään todennäköisesti läpi yön. Yleislippuja stadionin alueelle on ennakkomyynnissä vielä perjantaina Prismassa sekä kävelykadun myyntikojussa, RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen toteaa.

 

Luettu 1132 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309