lauantai, 27 kesäkuu 2015 15:26

RoPS voitto mielessä Pietarsaareen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee sunnuntaisella Veikkausliigakierroksella hakemaan täyttä pistepottia Pietarsaaresta FF Jarolta. RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo, että torstaina Interiä vastaan pelattu tasapeli harmittaa joukkuetta sen verran, että Jaroa vastaan porukalta löytyy näyttämisen halua.

- Kyllä torstainen tasapeli Interiä vastaan jäi sen verran meitä harmittamaan, että porukalle jäi siitä näyttämisen halua. Vaikka molemmilla joukkueilla on tiukka viikko takana, meidän harjoituksissa ennen Pietarsaareen lähtöä näytti ilme sellaiselta, että luottavaisena lähdemme Pietarsaareen pisteitä hakemaan, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Taktisiin rotaatioihin ei RoPS:lla ole mahdollisuutta kapean pelaajaringin vuoksi ja avauskokoonpanokin selviää vasta aivan ottelun alla.

- Täytyy katsoa että kentälle menevät ne miehet, jotka voivat antaa kaikkensa voittoa tavoiteltaessa. Nyt härkäviikon päätteeksi katsotaan mitä pelaajilla pakista löytyy, Malinen naurahtaa.

Jo kerran tällä kaudella RoPS on hakenut voiton Jarolta Pietarsaaressa. Nyt ottelusta tulee varmasti tiukka taisto kolmesta pisteestä.

- Jaron peli on kehittynyt kesän edetessä. He pyrkivät pelaamaan alakerrasta maata pitkin, jota kesän myötä parantunut kentän nurmen kunto auttaa. Jaron keskikenttä on heidän olennaisin juttu, voi jopa sanoa että Kadio, Opiyo ja Rivera ovat joukkueen sydän, eikä tuon kolmikon kanssa ole erikoistilanteissa leikkiminen, Malinen varoittelee joukkuettaan.

 

Luettu 848 kertaa