ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 kesäkuu 2015 15:26

RoPS voitto mielessä Pietarsaareen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee sunnuntaisella Veikkausliigakierroksella hakemaan täyttä pistepottia Pietarsaaresta FF Jarolta. RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo, että torstaina Interiä vastaan pelattu tasapeli harmittaa joukkuetta sen verran, että Jaroa vastaan porukalta löytyy näyttämisen halua.

- Kyllä torstainen tasapeli Interiä vastaan jäi sen verran meitä harmittamaan, että porukalle jäi siitä näyttämisen halua. Vaikka molemmilla joukkueilla on tiukka viikko takana, meidän harjoituksissa ennen Pietarsaareen lähtöä näytti ilme sellaiselta, että luottavaisena lähdemme Pietarsaareen pisteitä hakemaan, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa.

Taktisiin rotaatioihin ei RoPS:lla ole mahdollisuutta kapean pelaajaringin vuoksi ja avauskokoonpanokin selviää vasta aivan ottelun alla.

- Täytyy katsoa että kentälle menevät ne miehet, jotka voivat antaa kaikkensa voittoa tavoiteltaessa. Nyt härkäviikon päätteeksi katsotaan mitä pelaajilla pakista löytyy, Malinen naurahtaa.

Jo kerran tällä kaudella RoPS on hakenut voiton Jarolta Pietarsaaressa. Nyt ottelusta tulee varmasti tiukka taisto kolmesta pisteestä.

- Jaron peli on kehittynyt kesän edetessä. He pyrkivät pelaamaan alakerrasta maata pitkin, jota kesän myötä parantunut kentän nurmen kunto auttaa. Jaron keskikenttä on heidän olennaisin juttu, voi jopa sanoa että Kadio, Opiyo ja Rivera ovat joukkueen sydän, eikä tuon kolmikon kanssa ole erikoistilanteissa leikkiminen, Malinen varoittelee joukkuettaan.

 

Luettu 947 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309