ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 24 kesäkuu 2015 16:43

RoPS revanssihengessä Interiä vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kovassa vireessä oleva Rovaniemen Palloseura lähtee torstain Veikkausliigakierroksella parantamaan maalisuhdettaan turkulaista FC Interiä vastaan. Tällä kaudella Interin sekä liigassa että cupissa kohdannut napapiiriläisyhdistelmä ei ole noissa kahdessa kohtaamisessa onnistunut turkulaisia vielä voittamaan, maalisuhdekin on Interiä vastaan peräti kahdeksan osumaa ”pakkasella”.

- Inter on kauden aiemmissa kohtaamisissa näyttänyt meille kaapin paikan. Tämän ottelun lähtökohta onkin se, että ottelun jälkeen meidän maalisuhde kauden Inter-kohtaamisissa on pienempi kuin se nyt ennen ottelua on eli voittoa lähdemme hakemaan, tuumaa RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan RoPS on nyt valmiimpi joukkue kuin kauden aiemmissa kohtaamisissa ja myös tuntee vastustajan hyvin.

- Olemme pystyneet kehittämään omaa peliämme monella osa-alueella. Ilvestä vastaan maanantaina olimme tuhoisan monipuolisia, mutta sillä pelillä ei välttämättä Interiä vastaan enää pärjääkään. Niinpä meidän täytyykin pystyä edelleen parantamaan peliämme. Suurella mielenkiinnolla lähdemme katsomaan saammeko Interin pelin avattua, RoPS-luotsi toteaa.

RoPS:lta puuttuu ottelusta peräti viisi pelaajaa. Pitkäaikaispotilaiden Tomer Chencinskin, Jean Fridolin Nganbe Nganben ja Juuso Majavan lisäksi poissa Inter-kamppailussa ovat Tomas Hradecky ja Santeri Kumpula.

- Uskon että poissaoloista huolimatta luvassa on erittäin mielenkiintoinen kamppailu. Toivottavasti myös yleisö löytää katsomoon meitä kannustamaan, veikkaankin että yleisömäärä alkaa jo kolmosella, Juha Malinen sanoo viitaten Ilves-ottelussa syntyneeseen kauden yleisöennätykseen 2086.

 

Luettu 884 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309