ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 kesäkuu 2015 17:14

RoPS suurella innolla Seinäjoelle haastamaan SJK:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kahdeksasta viimeisestä Veikkausliigaottelustaan seitsemän voittanut ja liigassa kolmantena oleva Rovaniemen Palloseura matkaa sunnuntaiksi Seinäjoelle kohtaamaan liigassa juuri edellään kakkosena majailevan Seinäjoen Pallokerhon. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan on hienoa päästä isoon otteluun SJK:ta vastaan.- SJK ja HJK ovat Suomessa joukkueita, joita kunnioitetaan. On kiva kun nyt pääsemme haistelemaan liigan kärkikamppailutunnelmaa SJK:A vastaan. Olemme virittäytyneet hyvin otteluun ja suurella innolla lähdemme haastamaan SJK:n, RoPS-luotsi totea.

Hienoista epävarmuutta Malinen kuitenkin joukkoineen tuntee, sillä pienet vaivat haittaavat kovin montaa joukkueen avauskokoonpanon pelaajaa.

- Kokko, Mäkitalo, Okkonen, Pirinen ja maalivahtimme Ricardo ovat kaikki hienoisia kysymysmerkkejä huomista ajatellen. Siksipä meidän joukkoon liittyy tänään Vaasassa kakkosen ottelussa pelanneen FC Santa Clausin riveissä mukana olleita miehiä, Malinen kertoo.

Malisen mukaan SJK on Veikkausliigassa eräänlainen tiennäyttäjä, sillä joukkue on tehnyt ennakkoluulottomia päätöksiä ja täsmähankintoja joukkueeseen mestaruus mielessä.

- Joukkueesta löytyy mm. sellaisia nimiä kuin Atajic, Lehtinen, Pelvas ja Tuco, jotka kaikki ovat potentiaalisia Veikkausliigan maalikuninkaita. Kun heidän alapuolellamme luutii liigan ylivoimaisesti paras toppari Gogoua ja loistava maalivahti Aksalu, niin kyllä heitä vastaan täytyy vieraskentällä tulla hattu kourassa, RoPS-luotsi tuumaa.

Malisen mielestä Aksalun ja SJK:n tällä kaudella omiin päästettyjen maalien määrä on niin pieni, että se viittaa jopa Suomen mestaruuteen.

- Onhan se aivan käsittämätön luku, kun Aksalu on pelannut kauden yhdessätoista ottelussa täydet minuutit ja taakse on mennyt vain neljä osumaa. Tuo on sellainen lukema, joka viittaa vahvasti Suomen mestaruuteen. Kova on siis meillä huomenna tehtävä edessä, pohdiskelee RoPS-valmentaja Juha Malinen kärkikamppailun alla.

SJK - RoPS Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 7.6. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

 

Luettu 1064 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309