ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 02 kesäkuu 2015 14:30

RoPS hyvässä voittoputkessa Kotkan kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on viime otteluissaan ollut vaikeasti voitettavissa ja joukkue onkin voittanut peräti kuusi viimeisistä pelaamastaan seitsemästä Veikkausliigaottelusta. Keskiviikkoiltana Keskuskentälle saapuu FC KTP, joka pyrkii palauttamaan kovassa vireessä olevan kotijoukkueen takaisin maanpinnalle.

- KTP on ollut kova viime otteluissaan, Lahtea vastaan he pelasivat tasan ja voittivat Jaron vieraissa. Joukkue on viime peleissään ottanut pelikuvioihin mukaan vanhan ns. ahtaajapelin ja niinpä uskon ottelusta tulevan hyvin pitkälle samantapainen taistelupeli kuin viime viikolla meillä oli VPS:n kanssa, RoPS-luotsi Juha Malinen ennustaa.

Kotkan joukkue on Malisen mukaan hyvin Sami Ristilän valmennuksen linjaan sitoutunut ”satamajoukkue”, jossa on monia tärkeitä ja taitavia pelaajia.

- Valeri Minkenen keskikentällä, Ilari Äijälä puolustuksessa ja Tamas Gruborovics hyökkäyksessä ovat hyviä esimerkkejä Kotkan pelaajamateriaalista, tuo kolmikko on erittäin vaarallinen erikoistilanteissa ja ehkäpä Gruborovics on tästä joukosta vielä se kaikkein tärkein lenkki joukkueessa, laskee Malinen.

Ottelussa kohtaavat myös RoPS:n vanha ja uusi aika, sillä kotkalaisjoukkueen mukana Keskuskentälle saapuu todellinen RoPS-ikoni Steven Polack. Yksitoista kautta RoPS-paidassa aikoinaan pelannut Polack toimii nykyään kotkalaisjoukkueen kakkosvalmentajana.

- Uskon että tämä jos mikä sytyttää rovaniemeläisen jalkapalloyleisön ja huomenna nähdään keskuskentällä kauden ennätysyleisö. Väki on huomannut meidän menestyksen ja tulee katsomoihin auttamaan meitä jatkamaan hyvää putkeamme liigassa, RoPS-valmentaja Juha Malinen luottaa vahvasti ja toivoo katsomoihin todellista yleisöryntäystä.

RoPS on jatkanut Malisen mukaan harjoituksissaan pelillisten asioiden hiomista ja kehittämistä edelleen.

- Toivon että Kotkaa vastaan pystymme esittämään vielä parempaa pallonhallintapeliä kuin aikaisemmissa otteluissa. Joukkueen ilme säilyy toivottavasti myös taistelevana ja rohkeana, jossa riittää rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle paljon katsottavaa, Malinen toteaa.

 

Luettu 973 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309