ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 19 touko 2015 15:54

RoPS vahvalla itseluottamuksella Ahvenanmaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Viiden ottelun voittoputkessa seilaava Rovaniemen Palloseura seilaa tänään kirjaimellisesti seuraavan vastustajansa luo, sillä lappilaisryhmällä on huomeniltaisella Veikkausliigakierroksella vastassa kivikova kotijoukkue IFK Mariehamn. RoPS on valmistautunut Lahdessa sunnuntaina otetun vierasvoiton jälkeen Vierumäellä kaksi päivää keskiviikkoillan koitokseen ja matkaa Maarianhaminaan vahvalla itseluottamuksella.

- Olemme palautelleet ja myös harjoitelleet näiden parin päivän aikana kaikessa rauhassa Vierumäellä. Ehdimme jopa pelata siellä joukkueen pingismestaruuskisat, joiden voiton vei kroaattikärkemme Vilim Posinkovic. Joukkueella on juuri nyt vahva itseluottamus, Lahdessakin nousimme voittoon vaikka Lahti tasoitti pelin loppupuolella, kertoo RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malinen kuitenkin varoittaa pelaajiaan liiallisesta hyvänolon tunteesta, sillä keskiviikkoiltana vastassa on kivikova kotijoukkue.

- IFK on tänä vuonna ollut astetta parempi joukkue kuin aiemmin. Joukkueen hyökkäys on luovaa ja rohkeaa ja puolustuspeli on parantunut aiemmasta. Lähdemmekin haastamaan huomenna yhtä liigan kovimmista kotijoukkueista, varoittelee Malinen miehistöään.

Keskiviikkoillan ottelu on molemmille joukkueille jo kolmas kuuden päivän sisään, joten ainakin RoPS:n pelaajat tulevat hieman vaihtumaan edellisestä ottelusta.

- Punaisen kortin saanut kapteenimme Antti Okkonen on pelikiellossa, joten häntä saapuu paikkaamaan 16 miehen ryhmäämme Simo Roiha, joka on myös lähellä avauskokoonpanon paikkaa. Muutenkin siellä on tullut porukalle erilaisia pieniä kolhuja, joten avauksemme on hieman erilainen kuin Lahdessa, vihjaa RoPS-luotsi.

Vaikka RoPS juuri nyt on kuuma joukkue viiden ottelun voittoputken vuoksi, ei Malinen siitä minkäänlaisia paineita ota.

- Minä en puhu mistään putkista, niillä ei ole mitään merkitystä. Teemme vain hyvän scouttauksen vastustajastamme ja yritämme selviytyä sen avulla parhaalla mahdollisella tavalla, RoPS-luotsi toteaa tyynesti.

 

Luettu 905 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309