ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 16 touko 2015 15:41

RoPS matkaa mielellään Lahteen ja Kisapuistoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntain Veikkausliigakierroksella FC Lahden Kisapuistossa Lahdessa. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan RoPS matkaa mielellään Kisapuistoon kohtaamaan FC Lahden, vaikka tietääkin että edessä on melkoinen haaste.

- Kisapuisto on vierailijalle niitä pahimpia paikkoja Suomessa ja kova haaste erityisesti näin keväisin, kun kentän kunto ei ole paras mahdollinen. Mielellään kuitenkin lähdemme Lahtea haastamaan, siellä on vastassa hyviä pelaajia ja hyvä joukkue, Malinen miettii huomenna edessä olevaa koitosta.

Veikkausliigassa pelataan kuuden päivän sisään kolme ottelua, joten nyt katsotaan miten mm. joukkueilla pelaajarotaatio toimii.

- Lahdella on etulyöntiasema siinä suhteessa, että heillä kokeneempi ja fyysisesti vahva joukkue ja vaihtoehtoja kentälle enemmän. Viime pelissä heillä oli vaihdossa mm. sellaiset miehet kuin Rafael, Ristola ja Ääritalo, RoPS-luotsi laskee.

Myös RoPS:lla on käytössään paljon erilaisia kenttävaihtoehtoja, kun toppari Jarkko Lahdenmäki on nyt täydessä pelikunnossa.

- Kun Jarkko on nyt taas täydessä pelikunnossa, se tuo meille lisää vaihtoehtoja pelaamiseen. Se mahdollistaa mm. 3-5-2-pelisysteemin käyttämisen, toteaa Juha Malinen tyytyväisenä.

RoPS matkaa etelään poikkeuksellisesti lentämällä, josta etelän kiertue jatkuu bussilla.

- Eilinen päivä huilattiin, koska tiedossa on pitkä reissu. Lennämme Helsinkiin ja jatkamme sieltä bussilla Lahteen. Pelin jälkeen vietämme pari päivää Vierumäellä, josta jatkamme sunnuntaiksi Maarianhaminaan päättämään tämän kovan ottelusuman, RoPS-luotsi Juha Malinen kertoo.

 

Luettu 878 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309