ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 13 touko 2015 18:01

RoPS saa vastaansa ärsytetyn KuPS:n Keskuskentällä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on voittanut kolme edellistä Veikkausliigakamppailuaan. Helatorstaina kotiareenalla Keskuskentällä vastaan asettuu Kuopion Palloseura, joka tulee Rovaniemelle varmasti ärsytettynä kärsittyään maanantaina Seinäjoella ruman 0-5 tappion SJK:lle eikä päästä kotijoukkue RoPS:aa helpolla jatkamaan pisteputkeaan.

- Luvassa on mielenkiintoinen Veikkausliigakamppailu, sillä vastaan asettuu ainoa joukkue, joka on voittanut HJK:n tällä kaudella. Toisaalta joukkue kärsi maanantaina rökäletappion Seinäjoella, joten joukkue tulee meitä vastaan varmasti ärsytettynä ja on vaikeasti voitettava, RoPS-valmentaja Juha Malinen pohtii.

Malisen mukaan RoPS:lla on vielä paljon kehitettävää pelissään, vaikka kolme voittoa on putkeen tullutkin. Nyt joukkueella on edessä kova kuuden päivän urakka.

- Seuraavan kuuden päivän aikana meillä on kova kolmen ottelun putki. Ensin kohdataan KuPS kotona, sen jälkeen FC Lahti ja IFK Mariehamn vieraissa. Luvassa on siis kovia kamppailuja, koska kaikki kolme vastustajaa ovat potentiaalisia mitalijoukkueita liigassa. Siksi meillä onkin tiedossa pelaajien kierrätystä, jossa otetaan huomioon vastustaja ja sen tekemiset, lupaa RoPS-luotsi Malinen.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki on Malisen mielestä tehnyt KuPS:sta hyvin organisoidun joukkueen, josta löytyy taitoa sekä vahvaa fyysisyyttä.

- Joukkueen tuoreet hankinnat Freddy Adu ja Joachim Osvold tuovat joukkueeseen lisää taitoa ja tulivoimaa. Mielenkiintoista on nähdä kentällä useita rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle tuttuja nimiä, kuten Tomi Maanoja, Ebrima Sohna ja Petteri Pennanen. ”Peten” otteista näkee, että mies on KuPS-pelin sielu. Hän elää nyt uutta kevättä jalkapalloilijana, toteaa Malinen viime kauden jälkeen KuPS:aan siirtyneestä Pennasesta.

RoPS pääsee KuPS-otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan.

- Poissa on ainoastaan takareittään poteva Juuso Majava. Ensiesiintymisen kotiyleisölle tekee meidän tuore brassimaalivahti Ricardo. Luvassa on siis erittäin mielenkiintoinen kamppailu sarjapisteistä, RoPS-luotsi Juha Malinen uskoo.

 

Luettu 1100 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309