ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 07 touko 2015 14:19

RoPS pyrkii jatkamaan oman pään nollaputkea Pietarsaaressa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla on ennen huomisillan Jaron kohtaamista Pietarsaaressa allaan kahden ottelun nollaputki omassa päässä eli joukkueen puolustus on onnistunut pitämään oman pään koskemattomana kahdessa viimeisessä kamppailussa HIFK:ta ja Ilvestä vastaan. Tämän putken jatkuminen mielessä RoPS matkaa kohtaamaan perjantai-iltana Jaron Pietarsaaressa.

- Meillä on kaksi hyvää peliä tuloksellisessa mielessä alla. HIFK voitettiin kotona ja Ilves vieraissa ja molemmissa otteluissa oma pää pysyi puhtaana. Tokihan tuon putken jatkuminen on tavoitteena, mutta Jaro on kyllä selvästi kovempi vastus kuin nuo kaksi voitettua joukkuetta, pohdiskelee RoPS-luotsi Juha Malinen Jaro-ottelun alla.

RoPS:n joukkueeseen tulee huomenna yksi suuri muutos, sillä joukkueen ykkösmaalivahdiksi nousee kauden avausottelussa olkapäänsä pahasti loukanneen Tomer Chencinskin tilalle hankittu nuori brassivahti Ricardo.

- Meillä on huomenna edessä kuudes liigapeli tälle kaudelle ja neljäs maalivahti maalissa. Toivottavasti edellisessä kahdessa ottelussa saumattomasti toiminut puolustuspelimme onnistuu myös huomenna, sillä olisi tärkeää saada Ricardolle hyvä sisäänajo joukkueeseen. Ensimmäinen peli uudessa joukkueessa on aina ensimmäinen peli eli tavallistakin tärkeämpi, Malinen toteaa luottavaisena ja kehuu Ricardoa aktiiviseksi veskariksi.

Malisen mukaan Jaro on jo nyt tyrmännyt kaikki ennen sarjakautta tehdyt veikkaukset, että Jaro on yksi putoajakandidaateista. Sitä se ei Malisen mielestä ole, vaan kasassa on jopa viime vuotista laadukkaampi ryhmä.

- Jaro on onnistunut viime hetken hankinnoissaan todella hyvin. He ovat löytäneet sellaisia pelaajia, jotka sopivat joukkueen pelityyliin. Joukkueesta löytyy myös paljon tulivoimaa. Esimerkiksi kolmikko Denis, Rivera ja Moore ovat miehiä, joiden kanssa vastustajan maalivahti saa olla tarkkana, RoPS-luotsi listaa. Jaron pelityyli on Malisen tiedossa, joukkue pyrkii keskittymään pallonhallintaan ja nopeisiin hyökkäyksiin.

- Jaro pelaa parhaimmillaan todella näyttävää ja taidokasta jalkapalloa. Meidän puolustuspelin tulee olla saumatonta, jotta nollaputkemme omassa päässä jatkuu, toteaa RoPS-luotsi Malinen.

Ottelu Pietarsaaressa alkaa perjantaina 8.5. klo 18:30 ja on katsottavissa suorana ISTV:n kautta osoitteessa http://www.iltasanomat.fi/extra/

 

Luettu 1048 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309