ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 huhtikuu 2015 11:59

RoPS revanssihengessä Interiä vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee huomenna torstaina Keskuskentällä pelattavassa Veikkausliigaottelussa revanssihengessä turkulaista Interiä vastaan. RoPS:han kärsi viikko sitten Suomen cupin ottelussa Turussa Interille suurinumeroisen 7-3 tappion.

- Hyvä että Inter tulee uudestaan vastaan näin nopeasti, sillä uskon kaikille meidän pelaajille jääneen sen verran hampaankoloon viikon takaisesta kohtaamisesta. Olemme myös kannattajillemme sen verran velkaa, että nyt meidän täytyy näyttää heille uskottavuutemme, toteaa RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan huomenna Rovaniemellä RoPS:aa vastaan asettuu viikon takaista kovempi Inter, sillä mukana ovat tuolloin poissaolleet Da Costa Oliveira sekä Vahid Hambo.

- Hambo on sensaatiomainen kärkipelaaja, todella lahjakas suomalainen kärkimies, jolla varmasti on tulevaisuus Suomen maajoukkueessa. Kaveri haistaa todella hyvin maalipaikat, varoittelee Malinen joukkueensa pelaajia.

Kotikenttäetu pitää RoPS-luotsin mukaan käyttää joukkueen nyt hyväksi ja saada sitä kautta onnistumisia.

- Edellisissä kahdessa liigapelissä on tullut tappio, nyt on suunnanmuutoksen paikka. Se on meidän ainoa tavoite Interiä vastaan. Kun vielä joukkueen terveystilanne on hyvä niin fyysisesti kuin henkisestikin, niin voittoa lähdemme hakemaan, RoPS-valmentaja sanoo luottavaisena.

 

Luettu 913 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309