ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 14 huhtikuu 2015 18:33

Chencinskillä jänteen repeämä olkapäässä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntaina Veikkausliigan avauskierroksella olkapäänsä pahannäköisesti loukanneella RoPS-maalivahti Tomer Chencinskillä on todettu tänään tehdyssä magneettikuvauksessa olkapäässä jänteen repeämä. Eiliset hyvät uutiset muuttuivat siis tänään pahimmiksi mahdollisiksi.

- Onhan tämä pahin kauhuskenaario, mitä asiassa voi ajatella. Me hankimme maaliamme vartioimaan yhden liigan parhaimmista maalivahdeista ja mies ehtii olla vain 10 minuuttia kentällä ja tapahtuu tällaista. Mies sinnittelee vielä reilut 20 minuuttia kentällä ja sitten kausi näyttäisi olevan ohi, tuskailee RoPS-valmentaja Juha Malinen harmissaan.

Chencinskin olkapäätä hoitava ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Risto Kemppainen kertoo, että yleensä tällainen vamma hoidetaan leikkauksella, josta toipuminen ammattilaisjalkapalloilijalla vie nelisen kuukautta.

- Kyseessä hänen tapauksessaan on kiertäjäkalvosinrepeämä. Yleensä tällaiset vammat hoidetaan leikkauksella ja erikoisesti tässä tapauksessa suosittelen sitä, kun on kyse ammattilaisurheilijasta. Vielä emme ole kuitenkaan ole hoitotavasta päättäneet, sillä tapaan potilaan vasta huomenna ja sovimme silloin kuinka vamma hoidetaan, Risto Kemppainen kertoo Chencinskin tilanteesta.

RoPS:n pelaajatilanne näyttää siis jo ensimmäisen Veikkausliigakierroksen jälkeen harmittavan synkältä, onni ei ole ollut joukkueella kauden alussa myötä.

- Jean Fridolin Nganbe Nganbesta odotimme todella paljon ja mies on poissa vahvuudesta koko kauden Liigacupissa tulleen eturistisidevamman vuoksi. Nyt yksi liigan parhaimmista maalivahdeista on ulkona, joten harmittaahan tämä. Mutta tämmöistä elämä on ja näiden kanssa pitää vaan elää, aurinko nousee huomennakin, toteaa RoPS-luotsi hieman sarkastisestikin.

Chencinskin korvaavan Ville Iiskolan kanssa on toistaiseksi tehty vain kolmen viikon mittainen sopimus. Malisen mukaan ensin katsotaan mitä Tomer Chencinski päättää olkapäänsä kanssa tehdä ja siten aletaan miettimään jatkovaihtoehtoja.

- Villen kanssa olemme nyt kolmen viikon avoliitossa, katsotaan nyt rauhassa miten homma alkaa sujumaan, Malinen sanoo.

 

Luettu 1124 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309