ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 02 huhtikuu 2015 08:52

”Kaikkihan finaalissa haluaa pelata!”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Liigacupin finaalissa lauantaina HJK:n. Helsinkiläisen suurseuran motivaatiota pääsiäislauantain napapiirin reissuun on spekuloitu laajasti. HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo vakuuttaa Klubin olevan tosissaan liikkeellä.– Kaikkihan finaalissa haluavat pelata. Reservijoukkue hoiti meille finaalipaikan, kun olimme Espanjassa leirillä. Rovaniemelle me matkustamme ykkösnyrkillämme.

Lehkosuon mukaan loppuottelu on aina ”spesiaalijuttu”.

– Lähdemme erittäin hyvillä mielin Rovaniemelle. Finaali on aina finaali, ja vain toinen nostaa pyttyä pelin jälkeen. Ei kukaan halua hävitä loppuottelua.

Lehkosuo odottaa RoPSista kovaa vastusta.

– Lohkovaiheessa pelasimme tasaiset ottelut. Lisäksi mielessäni on vielä kirkkaasti viime kauden liigan päätöskierros, jossa saimme RoPSilta puhtaasti turpiimme 3 – 0, vaikka tulos sitten kabinetissa muuttuikin.

”Banan” mielestä RoPS on vahvempi kuin viime kaudella.

– Joukkue on vahvistunut entisestään, eikä esimerkiksi Mika Mäkitalon tasoinen pelaaja ole vielä meitä vastaan talvikaudella pelannut.

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen näkee pääsiäisfinaalin ainutlaatuisena tapahtumana.

– Uniikki päätös hyvällä harjoitusturnaukselle. Finaalia ei ole koskaan pelattu napapiirillä, ja tuskin monesti pelataankaan. Uskon Liigacup-kilpailun muuttuvan lähivuosina, joten tämä on todennäköisesti ainutlaatuinen tapahtuma.

Malinen uskoi loppuottelun sopivan pääsiäistä viettävien ihmisten suunnitelmiin.

– Tämä on eksoottinen lisä perinteiseen pääsiäisen viettoon. Sitä se on myös turisteille, jotka ovat tulleet Lapin kevätaurinkoon.

Itse ottelusta Malinen odottaa kovaa vääntöä.

– HJK tulee aivan yhtä täysillä kuin mekin.

Ottelun televisioi netti-tv Kepit.TV. Lähetys toteutetaan RoPSin ja HJK:n yhteistyönä kahdella kameralla. Lähetyksen hinta on 10 euroa.

Markku Saukko
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 964 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309