ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 02 huhtikuu 2015 08:42

”Liigan ympärillä taas myönteistä pöhinää”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloliigan kauden avaustilaisuudessa on vuosien varrella totuttu kuulemaan toiveita tai jopa uhoa paremmasta tulevaisuudesta ja nähty maalailuja erityisen innostavasta kaudesta.Samaa oli tarjolla keskiviikkonakin liigaseurojen esittäytyessä, mutta nyt innostukseen on erityistä syytä. Monien mutkien kautta liigaan tullutta vaihtuvuutta tervehditään lajijohdossa tyytyväisyydellä.

– Meillä on kaksi hienoa vanhaa jalkapallokaupunkia, Tampere ja Kotka, jotka ovat palanneet liigakartalle, ja Helsingin IFK on tullut liigajoukkueeksi. Nämä aiheuttavat iloa liigaperheessä, liigan hallituksen puheenjohtaja Lasse Lehtinen sanoi.

– Liigajalkapallon ympärillä on taas myönteistä pöhinää.

Vauhtia on myös olosuhderintamalla.

– Stadion-olosuhteet ovat meillä tällä hetkellä pikkuisen haasteelliset. Monissa paikoissa on erilaisia projekteja ja remontteja menossa, ja se hankaloittaa tämän kauden toimintaa, liigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa muistutti.

– Mutta jos katsotaan pidemmälle tulevaisuuteen, olemme poikkeuksellisen hyvässä vauhdissa olosuhteiden eteenpäin viemisessä. Jokaisella seuralla on jonkinlainen projekti käynnissä tai suunnitteilla.

Oma lukunsa kehityksessä on myös liigan näkyvyys. Pimennossa viime ajat pyörineet pelit pääsevät livevaloon maksullisen ISTV-nettitelevision ja maksutta tarjolla olevan Ylen Futiskierroksen kautta.

– Olen näistä todella innoissani. Nämä ovat erityyppisiä tuotteita, jotka täydentävät toisiaan. Lajin pariin saadaan enemmän innostuneita ihmisiä, Marjamaa sanoi.

STT, Janne Lehikoinen
© 2015 Lapin Kansa

 

Luettu 573 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309