maanantai, 23 maaliskuu 2015 15:18

Liigacupin finaali ensimmäistä kertaa Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Liigacupin finaalia ei ole aikaisemmin pelattu Rovaniemellä. Viime vuosina finaali on kiertänyt finalistipaikkakunnilla ennen kilpailun alkamista arvotun kaavion mukaisesti. Tänä vuonna arvontakaavio määräsi finaalin Rovaniemelle.

Liigacupin finaalin 2015 otteluajankohta on vahvistettu. RoPS:n ja HJK:n välinen finaali pelataan 4. huhtikuuta kello 15.00 alkaen Rovaniemen keskuskentällä.– Toissa kaudella finaali pelattiin Lahdessa ja viime kaudella Seinäjoella. Veikkausliigalle on tärkeää tarjota mahdollisuus ottelun järjestämiseen finalistipaikkakunnalla, jossa siitä voi rakentaa kotiyleisölle hyvän ja nostattavan ottelutapahtuman juuri ennen Veikkausliigan kauden alkua, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

RoPS on pelannut Liigacupin finaalissa kerran. Myös kauden 1996 finaalissa RoPS sai vastaansa HJK:n, joka voitti Helsingin Olympiastadionilla pelatun ottelun 3–2.

HJK:lla on nimissään eniten Liigacupin mestaruuksia. HJK on voittanut Liigacupin neljä kertaa, mutta viimeisestä kerrasta on jo aikaa. Kauden 1998 finaalissa HJK voitti FF Jaron rangaistuspotkukilpailussa.

Liigacupin finaali RoPS–HJK Rovaniemen keskuskentällä 4.4. kello 15.00. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelun kautta.

Lähde: Veikkausliiga

Luettu 910 kertaa