ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 23 maaliskuu 2015 15:18

Liigacupin finaali ensimmäistä kertaa Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Liigacupin finaalia ei ole aikaisemmin pelattu Rovaniemellä. Viime vuosina finaali on kiertänyt finalistipaikkakunnilla ennen kilpailun alkamista arvotun kaavion mukaisesti. Tänä vuonna arvontakaavio määräsi finaalin Rovaniemelle.

Liigacupin finaalin 2015 otteluajankohta on vahvistettu. RoPS:n ja HJK:n välinen finaali pelataan 4. huhtikuuta kello 15.00 alkaen Rovaniemen keskuskentällä.– Toissa kaudella finaali pelattiin Lahdessa ja viime kaudella Seinäjoella. Veikkausliigalle on tärkeää tarjota mahdollisuus ottelun järjestämiseen finalistipaikkakunnalla, jossa siitä voi rakentaa kotiyleisölle hyvän ja nostattavan ottelutapahtuman juuri ennen Veikkausliigan kauden alkua, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

RoPS on pelannut Liigacupin finaalissa kerran. Myös kauden 1996 finaalissa RoPS sai vastaansa HJK:n, joka voitti Helsingin Olympiastadionilla pelatun ottelun 3–2.

HJK:lla on nimissään eniten Liigacupin mestaruuksia. HJK on voittanut Liigacupin neljä kertaa, mutta viimeisestä kerrasta on jo aikaa. Kauden 1998 finaalissa HJK voitti FF Jaron rangaistuspotkukilpailussa.

Liigacupin finaali RoPS–HJK Rovaniemen keskuskentällä 4.4. kello 15.00. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelun kautta.

Lähde: Veikkausliiga

Luettu 1037 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309