ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 13 maaliskuu 2015 17:30

RoPS lähtee Ilvestä vastaan ”tulta päin”-asenteella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa tulevan yön junassa Tampereelle Liigacupin välieriin, jossa huomenna lauantaina Pirkkahallissa kello 14.30 on vastassa Liigacupissa tappiotta tähän saakka edennyt liiganousija Ilves Tampereelta. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan tulossa on kova harjoituspeli, jossa saadaan mukavasti tuntumaa uuteen Veikkausliigajoukkueeseen ennen ”tosipelien” eli Veikkausliigan alkua.

- Ilves on mielenkiintoinen vastustaja. On hienoa, että perinteinen jalkapallokaupunki Tampere on saatu jälleen mukaan Veikkausliigakartalle. Ilves on Liigacupissa marssinut voitosta voittoon, joten luvassa on meille todella kova treenipeli, RoPS-luotsi toteaa.

Malisen mielestä RoPS:lle on ollut Liigacupissa rikkaus, että se pääsi cupin alkulohkossa pelaamaan tuoreen Veikkausliigajoukkueen FC KTP:n kanssa ja nyt se kohtaa toisen liiganousijan Ilveksen.

- On hyvä, että kohdataan molemmat liiganousijat jo näin ennen Veikkausliigakauden alkua, niin saadaan tuntumaa niihin. Ilveksellä on kasassa äärimmäisen kokenut joukkue ja äärimmäisen kokenut valmentaja. Nimet Aho, Hilander, Hynynen, Kujala, Ojanperä ja Petrescu kertovat, että kokemusta ja taitoa joukkueesta löytyy ja se on vaikeasti voitettava joukkue, kehuu RoPS-valmentaja Malinen ja sanoo RoPS:n lähtevän otteluun ”tulta päin”-asenteella.

RoPS-luotsi harmittelee hieman, kun oman joukkueen kokeneesta kaartista Chencinski, Kokko, Obilor, Okkonen, Pirinen ja Yaghoubi ainakin puolet joudutaan jättämään kotiin Rovaniemelle parantelemaan pieniä vammoja.

- En usko että siitä kuitenkaan on haittaa, sillä saamme kentälle 11 kovaa miestä ja erittäin nälkäisen joukkueen, jossa eri miesten täytyy nyt nousta ottamaan vastuuta. Kroatialainen testipelaaja Vilim Posinkovic on mukana joukkueen kokoonpanossa, tämä Ilves-ottelu on hänelle viimeinen paikka antaa tarvittavat näytöt ja vakuuttaa meidät, Malinen tuumaa.

 

Luettu 986 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309