ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 24 helmikuu 2015 17:50

RoPS jatkopaikan hakuun Liigacupissa Kotkaa vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja FC KTP ratkaisevat huomenna Oulun Arina Areenalla kello 19 alkavassa Liigacupin ottelussa viimeisen jatkoon menijän Liigacupissa. RoPS lähtee hakemaan ottelusta voittoa, sillä vain voitolla rovaniemeläisjoukkue jatkaa Liigacup-pelejään maaliskuussa. FC KTP:lle jatkoon riittää tasapelikin. Jatkajalle on luvassa maaliskuussa matka Seinäjoelle, missä vastaan tulee kotijoukkueena Seinäjoen Jalkapallokerho.

RoPS-valmentaja Juha Malinen on tyytyväinen siitä, että ottelussa riittää molemmille joukkueille panosta.

- On hyvä, että saadaan näin helmikuussa harjoituskaudella hieman tällaisia paineellisiakin pelejä. Nyt pääsemme Kotkaa vastaan isommalle kentälle, missä täytyy saada oma pallollinen peli paremmaksi kuin Kotkassa pienellä kentällä, Malinen kertoo.

Malisen mukaan RoPS tulee kotijoukkueena pelaamaan kuten kotijoukkueen kuuluukin.

- Pyrimme toimimaan ottelussa kuten kotijoukkue toimii eli viemään peliä. Pyrimme prässäämään yhtenäisenä ja hyökkäämään kontrolloidusti. Minua on miellyttänyt se, että olemme tämän kevätpuolen harjoitus- ja Liigacup-otteluissa pelanneet hyökkäyspäässä entistä suoraviivaisemmin ja tehneet peräti 16 maalia kuudessa pelissä, RoPS-luotsi toteaa tyytyväisenä.

RoPS-valmentaja Malinen toivoo, että kaikkien pelaajien ajatukset ovat Kotkaa vastaan pelin tasolla.

- Klubia ja Kotkaa vastaan viime viikolla pelatuissa Liigacupin otteluissa päästimme kaikkiaan neljä maalia ja kaikki ne tulivat erikoistilanteista. Kaikki olivat siis ns. turhia selkeistä pelaajien virheistä tulleita maaleja, Malinen harmittelee.

RoPS-pelaajat ovat saaneet tiiviistä pelitahdista johtuen erilaisia kolhuja, eivätkä aivan kaikki ykköskokoonpanon miehet ole huomenna Oulussa kehissä.

- Varmasti meiltä puuttuvat Antti Okkonen ja Jarkko Lahdenmäki. Jos asiaa ajattelee positiivisesti, nyt meillä on mahdollisuus katsastaa muitakin pelaajavaihtoehtoja. Pari uutta nimeäkin meillä on kokoonpanossa, lähinnä kokoonpanon kärkipäässä. Toivottavasti saadaan hyvä peli aikaan ja toivottavasti peli on meille tuloksellinen, haluaisimme kovasti päästä maaliskuussa kohtaamaan SJK:n Seinäjoella, RoPS-luotsi Juha Malinen tuumii.

 

Luettu 991 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309