ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 18 helmikuu 2015 17:19

Malinen toivoo huomenna vastaan hyvävireistä Kotkaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkaa etelän kiertuettaan Liigacupissa pelaamalla huomenna toisen ottelun kolmeen päivään. Eilen tiistaina pelattiin tasan 2-2 HJK:n vieraina ja huomenna torstaina jatketaan Liigacupia FC KTP:tä vastaan Kotkan kotiareenalla Ruonalan hallissa kello 16.

RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo odottavansa huomenna vastaan hyvävireistä KTP:tä, sillä näin harjoituskaudella on hyvä saada kovia otteluja joukkueelle.

- Toivottavasti KTP pelaa hyvin, niin me voimme löytää omasta pelistämme niitä asioita, joita pitää vielä parantaa kesää ja Veikkausliigakautta varten. Näinhän se on, että nämä Liigacupin pelit täytyy ottaa valmistautumisena sitä kauden päätavoitetta varten. Toki haemme jatkopaikkaa Liigacupissa, sillä sitä kautta saisimme myös maaliskuulle kovia otteluita, RoPS-luotsi Malinen toteaa.

Malisen mukaan Kotkan kotiareena Ruonalan halli on yhtä ”iso” kuin RoPS:n kotihalli Ounashalli, joten ottelussa ei oletettavasti ole odotettavissa mitään jalkapallollisia hienouksia.

- Tiivistunnelmainen peli on tiedossa. Luvassa on paljon kaksinkamppailuja ja painimista, uskoo Malinen ja sanoo ottelun olevan kuitenkin erittäin tärkeä Liigacupin jatkopaikkaa ajatellen.

FC KTP on sarjanousijana uusi tuttavuus tulevan kesän Veikkausliigassa, joten RoPS-luotsin mukaan yksi tärkeä asia ottelussa on tutustua uuteen liigajoukkueeseen.

- Kyllähän Kotka on onnistunut värväämään joukkueeseen hyviä tuttuja nimiä. Vastaan asettuu sellaisia kavereita kuin Pyhäranta, A Lody, Äijälä ja Gruborovics, niin laatua on luvassa.

RoPS on viettänyt tämän välipäivän Helsingissä valmistautumalla huomiseen Kotkan kamppailuun.

- HJK:n ystävällisellä avustuksella pääsimme treenaamaan Sonera-stadionille. Sen lisäksi olemme katsoneet videolta eilistä otteluamme HJK:a vastaan ja olemme käyneet siitä hedelmällistä keskustelua. Huomenna aamulla vielä verryttelemme Helsingissä ja puolilta päivin lähdemme kohti Kotkaa, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Yksi iso huoli RoPS-luotsia painaa, sillä eilinen Jarkko Lahdenmäen loukkaantuminen aiheutti aikamoisen loven joukkueeseen.

- Meillä on huomenna käytettävissä vain 12 kenttäpelaajaa, joten raskas peli on pelaajilla tiedossa, Malinen huokaa.

 

Luettu 1393 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309