ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 13 helmikuu 2015 23:41

RoPS aloitti Liigacupin tappiolla HJK:lle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Liigacupavaus Oulun Arina Areenalla perjantai-iltana päättyi tappioon hallitsevalle Veikkausliigan mestarille Helsingin Jalkapalloklubille luvuin 0-2 (0-0). Peli oli tasan 0-0 vielä kymmenen minuuttia ennen pelin loppua, mutta viimeisten kymmenen minuutin aikana HJK onnistui tekemään voittoon tarvittavat kaksi maalia. Maalit viimeistelivät Robin Lod (82. min) ja Atomu Tanaka (90+2 min).

- Tämä oli tyypillinen peli kaksi kuukautta ennen Veikkausliigan alkua. Pelissä oli meidän puolelta paljon hyviä asioita, mutta koska meillä oli kentällä kuusi uutta pelaajaa, joukkue teki myös virheitä. Koko ajan olimme liian varovaisia ja annoimme vastustajalle liikaa tilaa. Siinä jouduttiin juoksemaan pallottomana aivan liikaa ja lopussa tuli väsy ja vastustajalle kaksi maalia, summasi RoPS-valmentaja Juha Malinen ottelun kulkua.

Malisen mukaan RoPS:n linjojen välit olivat aivan lian isot ja alakerran kaverit eivät puhuneet ollenkaan.

- Tätä toivoin ennen peliä. HJK oli hyvällä jalalla liikkeellä ja tämä oli älyttömän hyvä harjoituspeli meille, Malinen kertoi ottelun jälkeen tyytyväisenä.

RoPS:lla oli ottelun alussa erinomainen paikka siirtyä 1-0 johtoon, mutta viime kaudella RoPS:ssa pelannut HJK-vahti Saku-Pekka Sahlgren pelasti RoPS:n ”tuhannen taalan” paikan.

- Oli hyvä, että saatiin tilanteita luotua, mutta ei pystytty valitettavasti niitä hyödyntämään. Annettiin vastustajalle liikaa tilaa ja lopussa väsyttiin, harmitteli Malinen.

Siitä RoPS-luotsi on innoissaan, että pääsi pelaamaan Liigacupin avauksessa hallitsemaa Suomen mestaria vastaan.

- Tästä se lähtee. Nyt tiedetään, mitä pitää vielä treenata. Toivottavasti saadaan tällaisia pelejä vielä maaliskuussakin, juuri ennen Veikkausliigan alkua. Nämä kehittävät, tuumaili RoPS-valmentaja Juha Malinen.

 

Luettu 1067 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309