torstai, 12 helmikuu 2015 13:06

RoPS sopimukseen nigerialaiskärki Michael Ibiyomin kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralle näyttöjä antamassa ollut 21-vuotias nigerialainen hyökkääjäpelaaja Michael Ibiyomi on solminut RoPS:n kanssa 1+2-vuotisen sopimuksen, jossa kaksivuotinen optio on vain seuralla. Ibiyomi tulee nigerialaisesta jalkapalloakatemiasta, josta häntä suositeltiin RoPS:lle varauksetta.

- Ibiyomi on jakanut seuran fanien mielipiteitä. Monet ovat löytäneet hänestä paljon puutteita, mutta hän on vielä täysin kouluttamaton pelaaja. Eihän hän mikään Diego Costa ole, mutta hänen lähtönopeus tilanteisiin on erinomainen ja hän on erittäin sinnikäs pelaaja. Hän pyrkii tekemään töitä joukkueelle ja kyllä häneltä aikamoinen ”tykkikin” löytyy, maaleja on harjoitusotteluissa syntynyt mukavasti, luonnehtii RoPS-luotsi Juha Malinen tuoretta sopimuspelaajaa.

Malisen mukaan 189-senttinen Ibiyomi ei mikään joukkueen ykköshyökkääjä ole, mutta hänestä pyritään kouluttamaan pelaaja, joka lähtee RoPS:sta eteenpäin kovempiin sarjoihin.

- Ibiyomi on iso ”miehenroikale”, jonka kanssa vastustajan puolustajat eivät pääse helpolla. Hän tuo laajuutta ja kilpailutilannetta joukkueen hyökkäyspäähän. Tämän nyt tehdyn sopimuksen jälkeen etsitään joukkueeseen vielä erittäin hyvää keskushyökkääjää ja laitapelaajaa, listaa RoPS-luotsi Malinen.

 

Luettu 2132 kertaa