ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 helmikuu 2015 13:30

RoPS kohtaa eksoottisen amerikkalaisryhmän Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkaa valmistautumistaan Liigacupiin ja Veikkausliigaan kohtaamalla Oulun Arina Areenalla huomenna torstaina eksoottisen amerikkalaisryhmän, joka koostuu amerikkalaisista sopimuksettomista pelaajista. Joukkue on pelaajia välittävän amerikkalaisen Pro Soccer Consultingin järjestämällä Euroopan kiertomatkalla antamassa näyttöjä eurooppalaisille seuroille. Ennen RoPS:n kohtaamista Oulussa ryhmä on vieraillut mm. Irlannissa ja Ruotsissa.

- Porukassa on noin 40 pelaajaa näyttöjä antamassa. Ryhmän tasosta on vaikea sanoa mitään, mutta koska pelaajat maksavat kaiken itse, on heillä ainakin varmasti valtava halua päästä antamaan kunnon näyttöjä ottelussa. PSC:n ryhmästä on pelaajia saanut sopimuksia mm. Pohjoismaihin ja Brittein saarille, joten uskon että meitä vastaan asettuvasta ryhmästä ei tule tahtoa ja yritystä puuttumaan, uskoo RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Malisen mukaan ryhmässä on pohjoisamerikkalaisten pelaajien lisäksi mielenkiintoisia pelaajia mm. Meksikosta, Trinidadista ja Barbadokselta.

- Joukkueen yhteispeli ei varmasti ole parhaimmillaan, kun on kyse tällaisesta kootusta ryhmästä, mutta taitavia miehiä on mukana. Meille pelin tärkein merkitys on se, että totuttelemme Arina Areenaan, joka on meidän kotikenttämme Liigacupissa. Areenalla on uusi tekonurmi, joka on modernimpi ja pehmeämpi kuin meillä Ounashallissa, Malinen kertoo.

Tässä harjoitusottelussa RoPS pääsee isolla kentällä testaamaan joukkueen harjoittelemia kuvioita, kyseinen pelihän on suoraa valmistautumista Liigacupissa 13.2. Arina Areenalla pelattavaan HJK-otteluun. Uusia testimiehiä ei RoPS:n joukkueessa huomenna ole, mutta niitäkin on Malisen mukaan tulossa.

- Neljä pelaajaa puuttuu huomenna ryhmästä, muuten paras kokoonpano on kentällä. Poissa riveistä ovat Mika Mäkitalo, Ville Saxman, Juuso Majava sekä Janne Saksela. Lähiaikoina meille on tulossa ainakin yksi uusi testipelaaja, ehkä muitakin. Mutta nykyisellä porukalla katsotaan huomenna missä mennään, RoPS-luotsi toteaa.

Ottelu alkaa Oulun Arina Areenalla kello 14 ja siihen on vapaa pääsy.

 

Luettu 917 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309