ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 27 tammikuu 2015 22:52

RoPS:n Janne Saksela Molde FK:n leirille Espanjaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janne Saksela Janne Saksela

Rovaniemen Palloseuran 21-vuotias vasen puolustaja Janne Saksela matkustaa huomenna keskiviikkona Espanjan La Mangaan Norjan jalkapalloliiton harjoituskeskukseen antamaan näyttöjä moninkertaiselle Norjan mestarijoukkueelle Molde FK:lle, joka leireilee La Mangassa ensi viikon torstaihin saakka.

Sakselan näytöt Veikkausliigassa ja nuorten maajoukkueessa ovat olleet sellaiset, että Norjan ”Veikkausliigan”, Tippeligaen kolmesti neljän viime vuoden aikana voittanut Molde FK kiinnostui nuorukaisesta ja pyysi hänet leirille antamaan näyttöjä reilun viikon ajaksi.

- Molde etsii laitapuolustajaa ja Jannen näytöt ovat olleet sitä luokkaa, että joukkue kiinnostui hänestä. Upea asia Jannen uran kannalta, että Norjan ykkösjoukkue ja Skandinavian ykkösjoukkueen paikkaa tähyilevä porukka on todella kiinnostunut hänestä ja he kääntyivät meidän puoleen saadakseen Jannen leirilleen antamaan näyttöjä, kertoo RoPS-luotsi Juha Malinen ylpeänä pelaajastaan.

Malisen mukaan Sakselan mahdollinen siirtyminen Norjaan on RoPS:n kannalta sekä positiivinen että negatiivinen asia.

- Onhan se hieno asia, jos meiltä pelaaja siirtyy Norjan mestarin riveihin. Sellaista mainetta me joukkueena haluamme eli olla ponnahduslauta suurempiin ympyröihin. Toki mahdollinen siirto toisi meille myös siirtokorvauksen, koska meillä on voimassaoleva sopimus Jannen kanssa. Toisaalta taas ilman muuta pitäisin Jannen tasoisen pelaajan mielellään omassa joukkueessa, mutta Jannen etuahan tässä täytyy ajatella eli hän pääsisi siirron myötä kovempiin ympyröihin ja kohti omia unelmiaan jalkapalloilijana, Malinen pohtii Sakselan mahdollista siirtoa.

Tällä hetkellä kaikki vaihtoehdot Sakselan kohdalla ovat auki. Se on ainoastaan selvää, että nuorukainen matkaa Espanjaan reiluksi viikoksi näyttämään osaamistaan norjalaiselle huippuseuralle, jossa pelaa tällä hetkellä yksi suomalainen, A-maajoukkueesta tuttu Joona Toivio.

- Toivotamme Jannelle onnea matkaan ja toivomme hänen onnistuvan näytöissään. Jos taas mitään ei siirtorintamalla tapahdu, Janne palaa ensi viikon perjantaina meidän harjoitusvahvuuteen valmistautumaan tulevaan liigacupiin ja huhtikuussa alkavaan Veikkausliigaan, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa tyynesti.

 

Luettu 1449 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309