ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 26 tammikuu 2015 14:20

Juha Pirinen siirtyy MyPa:sta RoPS:n riveihin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Pirinen siirtyy MYPAsta RoPSiin Juha Pirinen siirtyy MYPAsta RoPSiin Kuva: Juha Tamminen

Yli sata Veikkausliigaottelua pelannut tamperelaislähtöinen 23-vuotias jalkapalloilija Juha Pirinen siirtyy Myllykosken Pallon riveistä napapiirille RoPS-paitaan. Pirisen sopimus RoPS:n kanssa on 1 + 1-vuotinen.

RoPS-valmentaja Juha Malinen on todella tyytyväinen saadessaan Pirisen tasoisen pelimiehen joukkueeseensa.

- Juha oli viime kaudella yksi Veikkausliigan parhaista vasemman laidan pelaajista. Hän on monipuolinen vasenjalkainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan vasemmalla laidalla niin hyökkääjänä kuin puolustajanakin. Hän on todella hyvätasoinen lahjakkuus, kehuu Malinen tuoretta sopimuspelaajaansa.

Malisen mukaan Pirisen hankinta oli RoPS:lla harkinnassa jo viime vuonna. Nyt kun MyPa ei saanut Veikkausliigalisenssiä ja siirtyy pelaamaan Ykköstä, tuli Pirisen hankinta todella ajankohtaiseksi.

- Juhan kaltaisen pelaajan valmentaja ottaa aina mielellään joukkueeseensa. Hän on aina mukana täysillä sata lasissa. Hänen tasonsa ei ailahtele ja hän on ärhäkkä, taitava sekä aggressiivinen pelaaja, tietää RoPS-luotsi valmennettuaan Piristä pari kuukautta aikoinaan Hakassa.

Valkeakosken Hakassa 17-vuotiaana nuorukaisena Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Juha Pirinen on myös tyytyväinen päästessään mukaan Juha Malisen valmentamaan RoPS:aan.

- Haluan jatkaa liigatasolla, koska haluan kehittyä pelaajana entistä paremmaksi. Uskon, että Juha (Malinen) pystyy kehittämään minua pelaajana, hän on todella hyvä valmentaja. Ei todellakaan ollut vaikea päätös siirtyä Juhan valmentamaan joukkueeseen, MyPa:ssa viime kauden vasemman laitapuolustajan paikkaa pelannut Juha Pirinen naurahtaa tyytyväisenä.

Pirisen mukaan hänellä ja muilla MyPa-pelaajilla on viimeisen kuukauden päivät ollut todella stressaavaa aikaa, kun ei ole tiennyt kuinka joukkueen käy liigapaikan suhteen. Nyt mies on helpottunut, kun tulevan kauden kuviot selkiytyivät RoPS-sopimuksen myötä.

- Hyvillä mielin tulen Rovaniemelle ja RoPS:aan. Haluan antaa kaikkeni joka treenissä ja pelissä, aseteeni on aina ollut kaikki tai ei mitään. Nyt on aika näyttää mitä osaan ja samalla hankkia pelipaikka RoPS:n avauskokoonpanosta Pyrin omalla osaamisellani ja kokemuksellani tuomaan joukkueeseen niin paljon kuin mahdollista, kuluvan viikon lopulla Rovaniemelle muuttava 184-senttinen jalkapalloilija tuumii.

 

Luettu 2692 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309