ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 15 tammikuu 2015 15:05

Tomas Hradecký vahvistamaan RoPS:n keskikenttää

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran tulevan Veikkausliigakauden joukkue alkaa pikku hiljaa rakentua, joukkue on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Maarianhaminassa kahtena viime kautena pelannut turkulaislähtöinen puolustava keskikenttäpelaaja Tomas Hradecký siirtyy ”saarelta” pohjoiseen Rovaniemen Palloseuran riveihin sopimuksella, joka on mallia 1+1 vuotta.

Toinen tuore sopimuspelaaja on RoPS:n riveissä Veikkausliigassa jo esiintynyt nuorukainen, myös keskikentällä viihtyvä 19-vuotias Olli Pöyliö, joka on tehnyt joukkueensa kanssa 1 + 1 -vuotisen jatkosopimuksen.

Rovaniemen Palloseuran valmentaja Juha Malinen on tyytyväinen nyt aikaansaatuihin sopimuksiin, molemmat pelaajat mies näkee mielellään Rovaniemen Palloseurassa tulevalla kaudella. Hradecký tulee Malisen mukaan paikkaamaan sitä aukkoa, mikä joukkueella oli viime kaudella keskikentällä puolustavien pelaajien kohdalla.

- Se oli meillä haavoittuva paikka ja Tomas on mies juuri sille paikalle. Hän on osoittanut Maarianhaminassa olevansa liigatasoinen pelimies, maltillinen puolustava keskikentän pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös topparina. Kookkaana kaverina hän tulee vahvistamaan myös meidän erikoistilannepelaamista kentän molemmissa päissä, Malinen kertoo tyytyväisenä tuoreesta vahvistuksestaan.

RoPS-luotsin mukaan Hradecký on hyvä ja joukkueeseen todella tervetullut kotimainen vahvistus, jolta hän odottaa tulevalla kaudella paljon.

- Kaveri omaa todella urheilullisen geeniperimän, sillä isä on entinen huippu-urheilija ja molemmat veljet Lukas ja Matej ovat kovan luokan jalkapalloilijoita, Lukas jopa maajoukkuetason maalivahti. Niinpä odotankin, että Tomas nousee meillä tulevalla kaudella vielä aivan uudelle tasolle pelaajana ja saadaan RoPS:sta mies ulkomaan kentille, Malinen luottaa.

Tomas Hradecký itse on iloinen siitä, että löysi itselleen Rovaniemeltä hyvän joukkueen tulevalle kaudelle.

- Rovaniemi on aina ollut kiva paikka pelata ja RoPS on pelannut hyvää jalkapalloa. Aluksi aion vakiinnuttaa pelipaikan joukkueesta ja sitten auttaa joukkuetta menestymään. Pidän joukkueesta joka taistelee ja haluaa voittaa ja uskon RoPS:n olevan juuri sellainen, Tomas Hradecký tuumaa suunnitelmistaan.

Tuohon eivät miehen suunnitelmat kuitenkaan jää, vaan tavoite on paljon pitemmällä.

- Aion pyrkiä urallani eteenpäin ja RoPS on hyvä paikka näyttää taitonsa. Joukkueessa on hyvä valmentaja, josta olen kuullut paljon hyvää, toteaa kesällä 2013 Maarianhaminaan siirtynyt 42 Veikkausliigaottelun ja neljän liigamaalin mies Hradecký.

Olli Pöyliöstä RoPS-luotsi Juha Malinen odottaa myös tulevalla kaudella kovan luokan pelimiestä.

- Ollilla on koulu ja armeija käytynä huhtikuun alussa, joten silloin hänellä on mahdollisuus näyttää että murtautuu joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Se pitää olla nuorella miehellä tavoitteena ja sen mahdollisuuden haluamme Lapin omalle pojalle antaa. Olli on valloittava persoona ja uskon että hän on valmis tekemään työtä niin paljon, että pystyy nousemaan pelaajana aivan uudelle tasolle tulevalla kaudella.

© 2015 RoPS

Luettu 1859 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309