ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 14 tammikuu 2015 08:31

Malinen: 2-3 uutta sopimuspelaajaa julki tällä viikolla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
193 cm pitkä Martti Puolakainen antaa näyttöjä RoPSissa tämän viikon. 193 cm pitkä Martti Puolakainen antaa näyttöjä RoPSissa tämän viikon. Kuva: Veli-Jukka Mustajärvi

Rovaniemen Palloseura palasi harjoituksiin maanantaina. Tungosta treeneissä ei ole vielä ollut, sillä yhdeksästä sopimuspelaajasta Ounashallin nurmella oli viisi: Antti Okkonen, Janne Saksela, Ville Saxman, Jarkko Lahdenmäki ja Simo Roiha .

RoPS testaa virolaista Martti Puolakaista. 20-vuotias maalivahti on pelannut FC Viikingeissä.Lassi Nurmos on armeijassa, Mika Mäkitalo ja Juuso Majava parantelevat vaivojaan ja Obilor saapuu tänne torstaina, päävalmentaja Juha Malinen laskeskeli. RoPSin nippu on vielä siis kovin ohut.

Harjoitusvahvuutta täydensivät FC Santa Claus AC:n pelaajat ja tämän viikon RoPSin testattavana oleva virolainen maalivahti Martti Puolakainen.

Puolakainen on 20-vuotias ja 193-senttinen veskari. Viime kaudella hän pelasi Ykkösestä pudonneessa FC Viikingeissä 9 ottelua. Aiemmin urallaan hän on edustanut miesten Kakkosessa Grankulla IFK:ta ja juniorina espoolaista FC Honkaa. Puolakainen on pelannut yhteensä 15 maaottelua Viron U17 – U19 maajoukkueissa.

– Etsimme joukkueeseen selkeää ykkösmaalivahtia ja sitten kakkos- ja kolmosveskaria, jotka voivat jatkuvasti haastaa ykköstorjujan. Puolakainen on testissä ja mahdollinen haastajan rooliin, Malinen valottaa.

Puolakainen on muuttanut jo lapsena Suomeen ja aloittanut peliuransa junnuna Espoossa Haukilahden Pallossa. Mies on napapiirillä tosissaan hakemassa sopimusta.

– Minulla on pelipaikka liigajoukkueessa tähtäimessä. Tiesin, ettei RoPSilla ole yhtään maalivahtia ja tulin antamaan näyttöjä. Minulla on tavoitteena päästä elämässäni eteenpäin, taso on kova, mutta olen valmis ottamaan kaiken vastaan, veskari jutteli.

RoPS-valmentaja Juha Malinen lupasi sopimuspelaajien joukon täydentyvän.

– Meillä on valmiina 2–3 sopimusta, jotka julkaistaan jo tällä viikolla.

Markku Saukko© 2015 Lapin Kansa

Luettu 1478 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309