ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 joulukuu 2014 09:12

Saku-Pekka Sahlgren valitsi HJK:n - RoPSille vahti ulkomailta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin maalia viime kauden vahtinut Saku-Pekka Sahlgren palaa mestarijoukkue Helsingin Jalkapalloklubin riveihin. RoPSin maalia viime kauden vahtinut Saku-Pekka Sahlgren palaa mestarijoukkue Helsingin Jalkapalloklubin riveihin. Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen Palloseura piti maanantaina kuntotestaus- ja harjoituspäivän Lapin Urheiluopistolla ja Ounashallissa. Mukana huhki seitsemän sopimuspelaajaa. Joukkue jatkaa nyt omatoimista harjoituskautta ja joukkuetreenit alkavat 12. tammikuuta.

Päävalmentaja Juha Malisella oli kerrottavaa myös ensi kauden joukkueen kokoamisesta.

– Tänään selvisi, että molemmat kotimaiset vaihtoehdot maalivahdiksi menevät muualle. Eli Jukka Lehtovaaran sopimus Interin kanssa julkaistiin ja meillä viime kauden pelannut Saku-Pekka Sahlgren on siirtymässä Helsingin Jalkapalloklubiin.

Ennen RoPS-kauttaan Sahlgren istui kolme vuotta Klubin vaihtopenkillä.

– Sahlgren on ensi kaudella Klubin ykkösvahti, Malinen tietää.

Päävalmentaja siirtääkin nyt maalivahtimetsästyksen ulkomaille.

– Haemme ulkomaalaisvahtia, joka puhuu hyvää englantia.

Malinen tarkensi myös RoPSin tähtäimessä olevia uusihankintoja.

– Keskikentällä haluan vielä suomalaisen pelaajan, mutta kehäraakkeja emme hanki.

Hyökkäyspäähän Aleksandr Kokko on edelleen yksi vaihtoehto. Hänen tilanteensa ratkeaa tammikuussa. Muuten hyökkäyspäähän tulee ulkomaalaispelaajia, ja olemme jo järjestelemässä muutamalle afrikkalaiselle matkustuslupia testejä varten.

Juha Malinen matkustaa jo perjantaina Yhdysvaltoihin jalkapalloakatemia ja – konsulttiyhtiön PSC:n Pro Soccer Combines leirille. RoPS-luotsi tarkkailee ensin 13.-15.12. pelaajia San Diegossa ja 17.-19.12. Las Vegasissa.

– Leirien lisäksi tapaan jo Yhdysvalloissa menestyneitä ja uran luoneita pelaajia.

Malinen on tyytyväinen talvikauden ohjelmaan.

– Tämä on selkeä ja täsmällinen ja palvelee valmistautumista hyvin. On myös hyvä pelata Liigacup vasta helmikuussa tammikuun sijaan. Ulkomaanleiri maalis-huhtikuun vaihteessa kruunaa harjoituskauden.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 2212 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309