tiistai, 25 marraskuu 2014 16:12

Juuso Majava jatkaa RoPS:ssa ensi kaudella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juuso Majava jatkaa RoPSissa vuoden mittaisella sopimuksella. Juuso Majava jatkaa RoPSissa vuoden mittaisella sopimuksella. Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseuran 25-vuotias puolustaja Juuso Majava on tehnyt kasvattajaseuransa kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Näin viime kesänä hienon kauden pelannut Majava nähdään RoPS:n väreissä tulevallakin kaudella.


 
- Jatkosopimus Juuson kanssa oli hieno juttu, sillä meille on tärkeää saada näitä meidän omia sekä pohjoissuomalaisia pelaajia pysymään seurassa, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola myhäilee tyytyväisenä Majavan kanssa tehdyn sopimuksen varmistuttua.

Myös joukkueen valmentaja Juha Malinen pitää Majavan kanssa aikaan saatua sopimusta oikein tervetulleena ja mieluisana juttuna.
 
- Juuso osoitti viime kaudella, että vanhasta rovaniemeläisestä junioritähdestä on kasvanut liigaan kelpo pelimies. Hän on hyvä urheilija ja meille oikein käyttökelpoinen pelaaja, Malinen toteaa.

Malisen mukaan Majavan valtteja ovat monipuolisuus ja erinomainen liike.
 
- Juuso on meille tärkeä mies. Hän pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä pakkina että laitahyökkääjänä ja tarpeen tullen vaikkapa keskikentällä. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, RoPS-luotsi kehuu tuoreinta sopimuspelaajaansa.

Majava itse on luonnollisesti tyytyväinen siihen, että sopimus saatiin jo nyt aikaiseksi.
 
- Kyllähän RoPS oli minulle selkeä ykkösvaihtoehto ja nyt kun sopimus on tehty, lähden hyvillä mielin kohti tulevaa kautta. Toki pyrin edelleen kehittymään pelaajana ja jos sitä kautta pystyn auttamaan seuraa parempiin tuloksiin, niin hyvä juttu, mies itse tuumaa.

Puolustajana pelaaminen on miellyttänyt miestä itseään, vielä kun onnistumisia sillä paikalla tuli viime kaudella. Muukin pelipaikka kuitenkin monipuoliselle pelaajalle sopii.
 
- Kyllähän meillä tulee kilpailua peliajasta esimerkiksi juuri pakin paikalla, mutta itselleni on pääasia se, että peliaikaa löytyy. Siellä pelataan minne valmentaja milloinkin laittaa, Juuso Majava toteaa tyytyväisenä.

 

 

Luettu 1286 kertaa