ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 04 marraskuu 2014 14:25

RoPS:n Janne Saksela AIK:n testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Janne Saksela Janne Saksela

Rovaniemen Palloseuran laitapuolustaja Janne Saksela on matkustanut Ruotsiin Solnaan legendaarisen jalkapalloseuran AIK:n testiin.

Suur-Tukholman alueella sijaitsevan Solnan pikkukaupungin seura AIK on tunnettu suurista kannattajamääristään, peräti 34:llä kaudella sillä on ollut suurin katsojamäärä Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa ja sen kotistadionille mahtuu muhkeat yli 54 000 katsojaa.

AIK hakee joukkueeseensa yhtä hyökkääjää ja oikeaa laitapuolustajaa ja on käynyt Veikkausliigakauden aikana seuraamassa 21-vuotiaan Sakselan otteita. Saksela itse suhtautuu rauhallisin mielin tarjolla olevaan huippumahdollisuuteen päästä Veikkausliigasta isompiin ympyröihin.

- Ulkomaat ovat olleet tavoitteeni ja nyt pääsen realistiseen testiin. Olen keskustellut AIK:n kanssa ja he tuntevat minut pelaajana hyvin. Nyt haluan näyttää olevani pelipaikan arvoinen, Ruotsi olisi loistava seuraava askel jalkapalloilijan urallani, tuumii 185 senttinen varmaotteinen laitapuolustaja.

Loukkaantumiset ovat haitanneet nuorten maajoukkuepelaajaa urallaan paljon, miehen itsensä mukaan huonoa säkää on hänen kohdallaan todella riittänyt.

- Nyt olen saanut laittaa terveenä fysiikkaa kuntoon ja palattuani tällä kaudella peleihin, tunsin että pääsin nopeasti takaisin omalle tasolleni. Olen kuullut Markkasen Eerolta ja Väisäsen Saulilta paljon positiivista seurasta ja joukkueesta, joten odotan innolla että pääsen näyttämään ja mittaamaan tasoani. Kaikki laitan peliin, se on varma, Saksela toteaa innoissaan.

Rovaniemen Palloseura ei ole laittamassa miehen siirrolle kapuloita rattaisiin, vaikka mies niihin pelaajiin kuuluukin, joilla on sopimus seuran kanssa ensi kaudesta ja jotka oli ajateltu ensi kaudella joukkueessa tärkeään rooliin.

- Emme missään nimessä halua olla esteenä Jannen siirrolle suurempiin ympyröihin. Näemme asian positiivisena, vaikka menetämme mahdollisesti hyvän pelaajan. Meistä on vaan hienoa, että pelaajat pääsevät RoPS:n kautta eteenpäin ja kehittyvät urallaan, kertoo RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatinen tyytyväisenä Sakselalle avautuneeseen mahdollisuuteen.

 

Luettu 1434 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227