sunnuntai, 26 lokakuu 2014 09:24

Pennanen siirtyy RoPSista Kuopioon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Petteri Pennanen palaa lähtöseuraansa Kuopion Palloseuraan. Petteri Pennanen palaa lähtöseuraansa Kuopion Palloseuraan.

Rovaniemen Palloseuran hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen jättää RoPSin ja siirtyy kasvattajaseuraan KuPSiin. Pennanen ehti pelata RoPSissa vain seitsemän Veikkausliigaottelua joissa hän teki kaksi maalia.

Taitavan 25-vuotiaan pelinrakentajan kausi päättyi jo toukokuussa polven eturistisiteen katkeamiseen. Urallaan myös hollantilaista Twenteä ja Turun Palloseuraa edustaneella Pennasella oli RoPSin kanssa voimassa oleva pelaajasopimus, joka olisi kattanut vielä ensi kauden.

– Pennasella oli kova halu päästä takaisin kotiin Kuopioon ja KuPS halusi miehen, emme halunneet olla esteenä, RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola kertoo.

– Pääsimme helposti yhteisymmärrykseen siirron yksityiskohdista, urheilujohtaja jatkaa.

– Tämä oli win-win-tilanne. Jo viime vuonna KuPS oli Petestä kiinnostunut, mutta jotakin siellä meni silloin pahasti pieleen. KuPSin päävalmentaja Marko Rajamäki kyseli jo kesällä minulta mahdollisuutta saada Pennanen Kuopioon. Vaikka kuinka kilpailemme keskenämme, meidän pitää miettiä pelaajan etua. Perhesyyt painoivat Peten ratkaisussa paljon, RoPSin päävalmentaja Juha Malinen kertoo. Pennanen oli juuri Rajamäen valmennuksessa Turussa.

– Pennanen on avainpelaajiamme ja arvokkaimpia pelaajiamme. Hän oli kuitenkin lähes koko kauden sivussa, eikä hän ole ollut pelitavan kehitysprosessissa mukana. Meillä on hyvin aikaa etsiä hänelle korvaaja tai korvaajia, Malinen summaa.

Markku Saukko
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 936 kertaa