ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 17 lokakuu 2014 22:43

RoPS haluaa päättää kauden kotiottelut tehokkaasti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kotiottelukausi tulee päätökseen huomenna lauantaina, kun joukkue kohtaa kotikentällään mitalin jo varmistaneen SJK:n.

RoPS-luotsi Juha Malisen mukaan pitkä kausi on antanut joukkueelle monenlaisia tunteita, hyviä ja pettymyksiä. Joukkueen mollivoittoisen loppukauden jälkeen viimeisessä kotiottelussa halutaan kuitenkin näyttää joukkueen osaamisen taso.

- Kyllä me pyrimme tähän kauden viimeiseen kotiotteluun löytämään hyökkäykseen tehokkuutta ja puolustukseen pitävyyttä. Haluamme jättää rovaniemeläisille muistiin hyvän kuvan joukkueesta ensi kautta varten, Malinen sanoo.

RoPS-valmentaja toteaa, että ottelu on myös yhden yli puolivuosisataisen kauden päätös Rovaniemellä.

- Haluamme jättää 1950-luvun Keskuskentälle hyvät jäähyväiset, sillä ensi kaudella Rovaniemellä pelataan moderneissa olosuhteissa katsomoremontin valmistuessa ensi keväällä. Silläkin tavalla tämä on merkityksellinen peli, mies toteaa.

Etukäteen oli suunniteltu, että tämä kauden viimeinen kotiottelu olisi RoPS:aan loppukaudeksi tulleelle Sierra Leonen maajoukkuemaalivahdille Patrick Bantamoille näytön paikka ensi kautta ajatellen.

- Mies on ollut Sierra Leonen maajoukkueen mukana ja nyt täytyy tarkkaan katsoa mikä miehen tilanne SJK-ottelua ajatellen on, Juha Malinen tuumaa.

Vastustaja SJK on Malinen mielestä tehnyt hienon debyyttikauden Veikkausliigassa.

- SJK pelaa miehekästä, selkeää ja pallollisesti tehokasta peliä. Joukkueen pelaajarekrytointi on onnistunut erinomaisesti ja ovathan satsauksetkin olleet jo jonkun vuoden sellaisia, että menestys on ihan odotettua.

RoPS:n riveistä on varmuudella pois tehohyökkääjä Aleksandr Kokko, jonka Inter-ottelussa saama puujalka ei ole vielä parantunut.

Luettu 856 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309