ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 04 lokakuu 2014 00:04

RoPS haluaa parempaa tulosta Turusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Maanantaina ”armeijan harmaisiin” Santahaminan urheilujoukkoihin palvelukseen astunut Lassi Nurmos on mukana Turussa. Maanantaina ”armeijan harmaisiin” Santahaminan urheilujoukkoihin palvelukseen astunut Lassi Nurmos on mukana Turussa. Kuva Juha Tamminen

Kahdessa viimeisessä kotiottelussaan maaleitta jäänyt Rovaniemen Palloseura haluaa parempaa tulosta sunnuntain Inter-kohtaamisesta Turusta. Joukkueen valmentajan Juha Malisen mukaan joukkuetta jurppii tämän hetken maalittomuus.

- Meidän pelissä on hyviä asioita, mutta edelleen myös kehitettävää. Peliä pitää parantaa joka päivä, joka viikko ja joka kuukausi. Nyt meillä on sunnuntaina Turussa seuraava paikka näyttää meidän osaaminen, Malinen sanoo.

Malisen mukaan jostain syystä RoPS tykkää pelata Turussa, siellä on aina pelattu hyvin. Viime kotipelistä MyPa:a vastaan pitää kuitenkin pystyä parantamaan otteita.

- Viime pelissä hyvää oli nolla omassa päässä, mikä oli torjuntavoitto tähän tilanteeseen. On hieno juttu, että pääsemme pelaamaan paineettomasti kuukautta ennen sarjan päättymistä, koska varmistimme sarjapaikan viime pelissä. Turussa pelaajien pitää antaa omalle työlleen niin paljon arvoa, että nyt pelataan nauttien ja rennosti, RoPS-valmentaja Juha Malinen tuumaa.

Mitään rantajalkapalloa ei joukkue kuitenkaan Turkuun lähde pelaamaan. Joukkueen yleisölle niin katsomossa kuin nettiyhteyden päässäkin pitää näyttää, että joukkue välittää kannattajistaan.

- Turusta haluamme selvästi parempaa tulosta kuin viime peleissä. Se tulee näkymään myös pelaavassa kokoonpanossa, RoPS-koutsi lupaa.

Joukkueen terveystilanne on hyvä lukuun ottamatta ”pitkäaikaispotilaita” Petteri Pennasta ja Jarkko Lahdenmäkeä, jotka eivät tällä kaudella enää RoPS:n peliasua päälleen pue.

Turkuun ovat tulossa mukaan myös tällä viikolla ”armeijan harmaisiin” Santahaminan urheilujoukkoihin palvelukseen astuneet Lassi Nurmos ja Olli Pöyliö.

- Maanantaina astuimme palvelukseen. Tämä ensimmäinen viikko on painettu kovalla tahdilla, touhua on riittänyt aamukuudesta iltayhdeksään. Torstaina oli iltavapaa, jolloin pääsimme pallon kanssa vähän neppailemaan, muuten on menty armeijan lupien mukaan, Lassi Nurmos kertoo.

Nurmoksen mukaan ensimmäisen viikon jälkeen urheilukomennukset alkavat pyörimään ja joulun aikoihin pääsee jo mukaan joukkueen treeneihin.

- Meiltä ovat viimeiset 5-6 peliä olleet aika heikkoja. Pelin taso pitäisi saada samalle tasolle kuin heinäkuussa, jolloin voitimme pitkän putken, Nurmos pohtii.

Nurmoksella on RoPS:n kanssa sopimus myös ensi kaudesta, joka takaa miehelle hyvät otteet myös tulevalle kaudelle.

- En ole ollut tarpeeksi hyvä viimeiset pari kuukautta, jolloin olen istunut lähinnä penkillä. Omaa peliä pitää vielä kehittää, sillä muut ovat pelanneet paremmin, tuore varusmies kommentoi.

Nurmoksen mukaan puolen vuoden pesti ”armeijan harmaissa” päättyy puolen vuoden päästä maaliskuun yhdeksäs päivä, jolloin yleensä joukkuelajien urheilijat pääsevät armeijasta pois.

- Se on sopiva aika liigaa pelaavien pelaajien poispääsyyn. Pääsemme pelaamaan sarjaa kuukausi ennen loppupalvelun aikaa, Lassi Nurmos toteaa tyytyväisenä.

 

Luettu 1125 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309