ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 19 syyskuu 2014 19:00

Malinen: ”Maanantaina haluan kentälle maalinälkäisen joukkueen”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran valmentaja Juha Malista jäi harmittamaan joukkueensa tehottomuus keskiviikon VPS-ottelussa. Tuossa ottelussa RoPS pystyi Malisen mukaan riisumaan VPS:n aseista ensimmäisellä jaksolla, mutta vaaraa joukkue ei pystynyt vaasalaismaalille luomaan.

- Kyllä meillä täytyy maanantaina Jaroa vastaan olla rohkeampaa haastamista viimeisellä kolmanneksella ja vastustajan rankkarialueella. Jaron rankkarialueen ympärille pitää kerätä sellainen itseluottamus, että tilanteita ja maaleja syntyy, RoPS-luotsi painottaa.

VPS-ottelussa pelikiellossa ollut RoPS-kärki Aleksandr ”Boris” Kokko on valmentajan mielestä vetreässä kunnossa ja maalinälkäinen, mutta sota ei kuitenkaan yhden miehen avulla ratkea, vaan tarvitaan myös osaavia assistentteja.

- Jaro on yksi meidän päävastustajista liigassa ja se pystyy parhaimmillaan pelaamaan äärimmäisen upeaa jalkapalloa. Maanantaina haluan kentälle maalinälkäisen joukkueen, mikä tarkoittaa sitä, että jotakin uutta kärkiosastollemme pitää löytyä. Se on ihan selvä, Juha Malinen toteaa arvoituksellisesti.

RoPS-kapteeni Antti Okkonen on Malisen kanssa samoilla linjoilla, hänkin kaipaa joukkueelta lisää vaarallisuutta.

- Jaro-ottelu on niitä otteluita, joissa kohtaavat sarjasijoitukseltaan samoilla sijoilla pyörivät joukkueet. Sijoitukset voivat vaihtua hyvinkin nopeaa voiton tai tappion myötä. Meidän pitää pystyä olemaan vaarallisia Jaroa vastaan, kuten olemme yleensä kotona olleetkin ja pystyneet luomaan hyviä maalipaikkoja, RoPS-kippari sanoo.

Okkosen mukaan ottelut Jaroa vastaan ovat aina olleet tiukkoja, Jaro kun pyrkii pitämään palloa samalla tapaa kuin RoPS:kin.

- Kyllä meidän kotikentällä täytyy näyttää se, kuka kentällä määrää. Pelin pitää maanantaina kulkea ja pisteiden jäädä kotiin, RoPS-kapteeni Antti Okkonen toteaa jämäkästi.

 

Luettu 911 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309