ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 12 syyskuu 2014 11:30

RoPS sunnuntaina Honkaa vastaan voiton hakuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura käytti parin viikon maaottelutauon alun kesälomailuun ja on sen jälkeen valmistautunut huolella kohtaamaan kotikentällään liigassa hännille valahtaneen FC Hongan. RoPS:n tilanne on Honka-ottelua ajatellen varsin positiivinen, sillä valmentaja Juha Malisella on sunnuntaina asettaa kentälle lähes paras mahdollinen kokoonpano.

- Tilanne on pelaajapuolella varsin positiivinen tällä hetkellä, sillä toppari Jarkko Lahdenmäkeä lukuun ottamatta miehet ovat pelikuntoisia ja valmiita kentälle Honkaa vastaan. Yksi uusi mieskin joukkueesta löytyy kun maalivahti Patrick Bantamoi on liittynyt joukkueen vahvuuteen, Malinen kertoo tyytyväisenä.

Malisen mukaan sunnuntain Honka-ottelussa ei kotijoukkueella voi olla kuin yksi tavoite, ottelun voitto.

- Meidän viimeinen peli Tepsiä vastaan päättyi tappioon ja olemme siis tällä hetkellä hävinnyt joukkue. Siitä leimasta pitää päästä heti irti ja siirtyä taas voittojen tielle. Ennen TPS-peliä joukkue asetti loppukauden tavoitteeksi liigan nelossijan ja sen ottelun tappio asetti loppukaudelle entistä enemmän haasteita meille päästä tuohon tavoitteeseen, RoPS-luotsi sanoo.

RoPS on kohdannut Hongan tänä vuonna jo neljästi ja kaikki ottelut ovat olleet tasaisia.

- Vaikka Honka on tipahtanut sarjan hännille, emme saa antaa sarjasijoituksen hämätä meitä. Honka on muuttunut kovasti ihan viime aikoina. Joukkueella on uusi topparipari, joka on lähtökohtaisesti todella kova. Jussi Vasara on palannut keskikentälle ja joukkueen hyökkäys on aivan uudessa kuosissa, Juha Malinen tietää.

Malisen mukaan tiedossa on sunnuntaina tiukka ja tasainen vääntö.

- Honka taistelee uskottavuudestaan ja sarjapaikastaan, joten tiukka peli on tiedossa, RoPS-valmentaja uskoo.

 

Luettu 959 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309