ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 29 elokuu 2014 13:35

RoPS lähtee Turkuun hakemaan hyvää suoritusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigassa seitsemäntenä majaileva Rovaniemen Palloseura matkustaa sunnuntai-illan liigakierroksella Turkuun, missä se kohtaa sarjajumbona majailevan Turun Palloseuran. RoPS-valmentaja Juha Malinen ei missään nimessä aliarvioi vastustajaa eikä RoPS ole lähdössä Turkuun ”takki auki” hakemaan helppoa voittoa.

- Tepsillä on tosi pitkä positiivinen putki takana. Joukkueeseen on tullut uusia miehiä ja se on tällä hetkellä kompakti joukkue, joka taistelee sarjapaikasta määrätietoisesti. Se on sellaista upeaa taistelua, joka saa ainakin minulta täydet sympatiat, kehuu RoPS-luotsi sunnuntain vastustajaa.

Vaikka Malinen sympatiansa turkulaisille antaakin, ei se tarkoita sitä etteikö rovaniemeläisjoukkue lähde voittoa Turusta hakemaan.

- Tämä on meille tärkeä peli, koska viime pelissä Maarianhaminaa vastaan emme poissaolojen vuoksi saaneet ottelusta toivottua tulosta. Tosin sen tuloksen takana oli myös epäonnistunut tuomaritoiminta, meiltähän hylättiin kaksi selvää maalia. Turussa haluamme näyttää että pystymme täysipainoiseen ja hyvään suoritukseen, joka tuo meille sen verran lisäpisteitä, että voimme hyvällä syyllä jatkaa kamppailua sarjan neljännestä sijasta, Malinen toteaa.

Malisen mukaan rovaniemeläisjoukkueen terveystilanne on tällä hetkellä hyvä.

- Saamme sunnuntaina erittäin iskukykyisen joukkueen kentälle. Vaikka Tepsillä on minun sympatiat puolellaan, meidän ainoa tehtävä on ottaa ottelusta voitto ja kolme sarjapistettä, Juha Malinen sanoo varmasti.

Turkulaislähtöinen RoPS:n keskikenttäpelaaja Mika Mäkitalo on Malisen kanssa täysin samoilla linjoilla.

- Turkuun lähdetään vain ja ainoastaan hakemaan voittoa. Hyvillä mielin lähden kotikonnuille pelaamaan, Veritas on hieno stadion ja on kiva päästä pelaamaan sinne, Mäkitalo tuumaa.

Mäkitalon mukaan RoPS on tänä kesänä onnistunut hyvin turkulaisjoukkueita vastaan ja miehen mukaan samaa rataa jatketaan sunnuntainakin eli voitto otetaan tärkeästä kamppailusta.

- Syksy on loistavaa aikaa jalkapalloilijalle, sillä otteluiden tärkeys lisääntyy panosten kovetessa. Itse ainakin nautin pelata paineiden alla, silloin saan itsestäni enemmän irti, Mika Mäkitalo sanoo.

 

Luettu 849 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309