ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 22 elokuu 2014 17:28

RoPS:lla kova haaste edessään sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saa sunnuntaina kotiareenallaan Keskuskentällä vastaansa liigassa tasapisteissä RoPS:n kanssa olevan IFK Mariehamnin. Ottelusta on tulossa kova haaste RoPS:lle, sillä rivit ovat taas harvenneet harmittavan paljon.

- Toppari Jarkko Lahdenmäki on Kuopion loukkaantumisen vuoksi edelleen pois ja nigerialaistoppareiden Alisonin ja Obilorin tilanne pelaamisen suhteen on kiikun kaakun. Sen vuoksi tämänpäiväisiin harjoituksiin onkin tulossa kaksi topparia Torniosta TP-47:sta, jos vaikka tarvitsemme sunnuntaina täydennystä joukkueeseen, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Puolustuspään poissaolojen lisäksi myös hyökkäyspäästä löytyy merkittäviä poissaoloja.

- Poissa ovat joukkueen maalintekijät Aleksandr Kokko, Simo Roiha ja Jamal Gay, joten kyllä meidän aseet ovat vähissä. Nyt löytyy jollekin pelaajalle motivoiva paikka nousta joukkueen ykköspyssyksi. Viime pelissä Jamppa Virtanen oli eloisa ja innokas, tarvitaan vain maalintekoyrityksiä ja toki onnistumisia, Malinen toteaa.

Malisen mukaan nämä viimeiset kaksi päivää ennen sunnuntaita ovat tärkeitä, ettei joukkueeseen vaan tule lisää loukkaantumisia ja sairastumisia.

- Olemme kauden aikana osoittaneet, että vaikka suuriakin muutoksia on joukkueen kokoonpanoon tullut, olemme pystyneet pitämään toimintatasomme korkealla. Toki kova haaste on tiedossa ja se tekee pelistä erittäin mielenkiintoisen, liigaotteluiden yleisöennätystä sunnuntaina Keskuskentälle odottava RoPS-luotsi tuumaa.

Malisen mukaan sunnuntain vastustaja IFK Mariehamn on juuri tällä hetkellä yksi kovassa kiidossa liigassa olevista joukkueista.

- Joukkueen palaset ovat nyt oikeilla paikoilla ja he ovat varmasti sisuuntuneita siitä kun haimme muutama viikko sitten ns. B-kokoonpanolla voiton Maarianhaminasta. Uskon että todella motivoitunut ja kovakuntoinen joukkue saadaan sunnuntaina vastaan, Juha Malinen sanoo.

 

Luettu 823 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227