ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 12 elokuu 2014 10:35

Lahdenmäki ei muista Kuopion pelistä mitään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Jarkko Lahdenmäellä on edessä toipumisloma, joka päätepiste ei ole vielä tiedossa. Jarkko Lahdenmäellä on edessä toipumisloma, joka päätepiste ei ole vielä tiedossa. Kuva: Jussi Leinonen

Hurjan näköisen tärskyn päähänsä saanut Rovaniemen Palloseuran toppari Jarkko Lahdenmäki selvisi Kuopion liigaottelun törmäyksestä lopulta pienin vammoin.

RoPS-toppari selvisi kovasta tärskystä aivotärähdyksellä, ruhjeilla ja hammasvaurioilla.

Aivotärähdys on toki aina vakava tapahtuma, mutta muuten vammat jäivät ruhjeiksi ja muutaman hampaan korjausoperaatioksi. Kuva facebookissa kertoi ruhjoontuneesta silmän ja posken seudusta, mutta kuvan kera tullut viesti kertoi jo vahvasta taistelumielestä.

Sairaalassa yhden yön viettänyt Lahdenmäki oli jo ilmoittanut valmentaja Juha Maliselle halusta palata joukkueen pariin. RoPS harjoittelee pari päivää Vierumäen urheiluopistolla ennen keskiviikkoillan FC Lahti -kohtaamista.

– En ole keskustellut vielä lääkärien kanssa aivotärähdyksen jatkotoimenpiteistä, mutta ainakin Lahden ottelu jää Jarkolta väliin. Sitä seuraava lyhyt loma tulee hänen kannaltaan sopivaan kohtaan, summaa Malinen.


Loman jälkeen RoPS pelaa seuraavan ottelun 24. elokuuta, jolloin se kohtaa Rovaniemellä IFK Mariehamnin.

– Olen puhunut Jarkon kanssa eikä hän muista pelistä yhtään mitään. Huolestuttavin tilanne oli tietysti kentällä, kun oli epäily kallonmurtumasta tai aivoverenvuodosta. Onneksi sellaista ei tapahtunut, Malinen toteaa.

Lahdenmäen terveystilannetta varmistettiin vielä maanantaina magneettikuvauksella.


RoPSin liigajoukkueen
pelaajarosteriin ei ole tällä erää tulossa muutoksia.

– Nyt eletään tarkan euron aikaa. Jos joku lähtee, silloin voidaan asiaan palata. Muuten kunnioitetaan seurajohdon päätöstä, Juha Malinen kertoo.

Edes maalivahtitilanteeseen ei ole tulossa vaihdoksia, vaikka Patrick Bantamoi harjoitteli viime viikon joukkueen mukana. Saku-Pekka Sahlgren jatkaa ykkösvahtina ja Oskari Forsman kakkosena.

Tilanne jäädytettiin kun Forsmanin testireissu Maltalle peruuntui.

Nigerialaishyökkääjä Emeniken testireissu Maltalle onnistui, sillä hän teki sopimuksen sikäläisen pääsarjaseuran kanssa. Testipelissä Emenike teki yhden maalin.

Kari Pyykkö
© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 1081 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309