ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 11 elokuu 2014 16:31

RoPS Lahteen hyvän tuloksen hakuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran tiivis pelirupeama jatkuu sunnuntain Kuopion vierailun jälkeen heti keskiviikkona Lahdessa, jossa joukkue kohtaa kovassa vedossa olevan sarjakakkosen FC Lahden. RoPS majoittuu ottelun aluspäivät Vierumäen urheiluopistolla, missä se pääsee hyvin palauttelemaan sunnuntain kovasta KuPS-ottelusta ja valmistautumaan kohtaamaan FC Lahden.

- Teimme hyvän työn sunnuntaina Kuopiossa tappiosta huolimatta. Kenttätapahtumat olivat oikein positiiviset, prässipeli ja pallonhallinta onnistuivat erinomaisesti ja yleensä tuollaisen pelin jälkeen tulos on aivan eri mitä se nyt oli. Tästä on vaan nopeasti päästävä yli, RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoo.

Malisen mukaan toppari Jarkko Lahdenmäen loukkaannuttua aivan ottelun alkuhetkillä hänen pelipaikalleen tuli hieman epävarmuutta, jonka tuloksena syntyi myös KuPS:n voittomaali.

- Niin monta kertaa kun olemme puhuneet siitä, että pelin alku- ja loppuhetket pitää pelata maltilla ja varmasti. Nyt kuitenkin aivan ensimmäisen jakson loppuhetkillä herpaannuttiin hetkeksi ja KuPS pääsi rokottamaan meitä, Malinen harmittelee.

RoPS-luotsi Juha Malisen mielestä RoPS joutuu keskiviikkoiltana kovimpaan paikkaan mihin jalkapallojoukkue voi joutua Suomessa.

- Todella kova paikka on tiedossa, mutta näitä vartenhan me töitä teemme. Todella hienoa päästä juuri nyt Lahteen pelaamaan, kun Petri Pasasen paluu on nostanut jalkapallohurmion Lahdessa potenssiin kaksi. Hyvää tulosta lähdemme hakemaan Lahdesta, vaikka toki ymmärrän että ei se helppoa tule olemaan, RoPS-valmentaja tuumaa.

Kuopiossa pitkästä aikaa kentälle päässyt, polvivammasta kesän kärsinyt RoPS-pelaaja Janne Saksela on iloinen että pääsee taas mukaan peleihin. Hän odottaa paljon joukkueensa Lahden vierailulta.

- Todella hyvä fiilis olla taas jengin mukana reissuissa. Ilman muuta lähdemme voittoa hakemaan, vaikka vastus on todella kova. Olemme pelanneet viime aikoina hyvin, joten en näe mitään syytä siihen, miksi emme voisi Lahtea voittaa. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet hakea ottelusta kolme pistettä, Saksela luottaa joukkueeseensa.

RoPS:lta puuttuvat ottelusta Kuopiossa loukkaantunut Jarkko Lahdenmäki sekä Petteri Pennanen ja todennäköisesti myös hyökkääjä Aleksandr Kokko.

 

Luettu 789 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309