ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 elokuu 2014 15:37

Pyyntö kaikille katsojille!

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura haluaa, että ottelutapahtumissa viihtyvät kaikki paikalle saapuneet, niin kiihkeimmät kannattajat kuin satunnaisesti peleissä kävijät, ikään katsomatta. Olemme saaneet palautetta, jonka mukaan kaikki eivät ole tyytyväisiä nykyiseen katsomokäyttäytymiseen.

Jalkapallokulttuuriin kuuluu suosikkijoukkueensa toisinaan kiihkeäkin kannustaminen, se on jopa olennainen osa hyvää tunnelmaa. Törkeyksien huutelu ei sitä kuitenkaan ole, eikä sellainen kuulu jalkapallokatsomoon. Rovaniemen Palloseura pyytää, että jatkossa kaikki kannustajat huomioivat tämän asian. On meidän kaikkien etu, että kaikki paikalla olevat kannustajat viihtyvät.

Hyvää jalkapallokesää toivottaen! RoPS

Luettu 1070 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309