ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 30 heinäkuu 2014 15:13

Mika Lahtinen Tampereen Ilvekseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle Kuva: Juha Tamminen

Monivuotinen Rovaniemen Palloseuran hyökkääjä, 29-vuotias Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle ja siirtyy pelaamaan Ykkösen Tampereen Ilveksen riveihin. Lahtinen ja RoPS sopivat asiasta hyvässä yhteisymmärryksessä tänään keskiviikkona.

- Olemme sopineet Ladan kanssa niin, että hän palaa kotiseudulleen ja Tampereen Ilvekseen ja pelaa siellä jo viikonvaihteessa. Kyseessä oli molemminpuolinen halu, Lada on saanut meillä tällä kaudella peliaikaa todella vähän ja kuitenkin hän on ollut avauskokoonpanon palkoilla, joten tästä sopimuksesta hyötyvät molemmat osapuolet, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kommentoi.

Nivan mukaan Lahtinen on todella fiksu kaveri ja RoPS haluaa näin tarjota hänelle mahdollisuuden päästä pelaamaan ja toivottavasti auttamaan Ilvestä eteenpäin Ykkösen tiukassaa taistelussa.

- Olemme olleet Ladaan koko ajan tyytyväisiä, hän on mahtava ihminen ja urheilija, mutta ymmärrämme hänen halun päästä perheineen takaisin kotiseudulle ja pelaamaan Ilveksessä, joka on ollut miehen perässä jo pitkään, Niva kiittelee monivuotista RoPS-pelaajaa.

 

Luettu 1360 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309