keskiviikko, 30 heinäkuu 2014 15:13

Mika Lahtinen Tampereen Ilvekseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle Kuva: Juha Tamminen

Monivuotinen Rovaniemen Palloseuran hyökkääjä, 29-vuotias Mika Lahtinen palaa kotiseudulleen Tampereelle ja siirtyy pelaamaan Ykkösen Tampereen Ilveksen riveihin. Lahtinen ja RoPS sopivat asiasta hyvässä yhteisymmärryksessä tänään keskiviikkona.

- Olemme sopineet Ladan kanssa niin, että hän palaa kotiseudulleen ja Tampereen Ilvekseen ja pelaa siellä jo viikonvaihteessa. Kyseessä oli molemminpuolinen halu, Lada on saanut meillä tällä kaudella peliaikaa todella vähän ja kuitenkin hän on ollut avauskokoonpanon palkoilla, joten tästä sopimuksesta hyötyvät molemmat osapuolet, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kommentoi.

Nivan mukaan Lahtinen on todella fiksu kaveri ja RoPS haluaa näin tarjota hänelle mahdollisuuden päästä pelaamaan ja toivottavasti auttamaan Ilvestä eteenpäin Ykkösen tiukassaa taistelussa.

- Olemme olleet Ladaan koko ajan tyytyväisiä, hän on mahtava ihminen ja urheilija, mutta ymmärrämme hänen halun päästä perheineen takaisin kotiseudulle ja pelaamaan Ilveksessä, joka on ollut miehen perässä jo pitkään, Niva kiittelee monivuotista RoPS-pelaajaa.

 

Luettu 1223 kertaa