lauantai, 26 heinäkuu 2014 16:31

Rovaniemeläisiä jalkapallofaneja hellitään sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Keskuskentällä pelataan sunnuntai-iltana mielenkiintoinen Veikkausliigaottelu, jossa lauantaiaamuna Kreikasta Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelusta kotiin palannut Rovaniemen Palloseura saa vieraakseen liigakakkosena majailevan FC Lahden.

RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo, että ottelu saa rovaniemeläisen jalkapalloväen liikkeelle, nähdäänhän kentällä myös Veikkausliigan upein ja parhain kärkipari Rafael-Tuco.

- Kyllä nyt voi sanoa, että rovaniemeläistä jalkapalloväkeä hellitään ja lellitään, kun luvassa sunnuntai-iltana on Keskuskentällä lämpöä saman verran kuin Kreikassa ja meitä vastassa suomalainen tähtisikermä FC Lahti. Ottelun lähtökohdat ovat niin herkulliset, että Keskuskentällä tullaan varmasti rikkomaan kauden yleisöennätys, RoPS-luotsi Malinen uskoo vahvasti.

Malisen mukaan FC Lahti lähti kauteen jopa mestarikandidaattina ja onkin tällä hetkellä käytännössä ainoa uhka HJK:n mestaruudelle.

- Seurassa tehty pitkäjänteinen hyvä työ tullaan tällä kaudella palkitsemaan mitalein. Valmentaja Toni Korkeakunnas on tehnyt loistavaa työtä. Onpa hän kokeillut viime peleissä MM-kisoista tuttua viiden pelaajan puolustuslinjaakin. Meille on suuri haaste pelata sitä vastaan ja se vaatii meiltä varmasti muutoksia kenttäryhmitykseen, Malinen tietää.

RoPS-valmentaja Juha Malinen lupaa, että kotijoukkue tulee antamaan pelissä täysipainoisen suorituksen, vaikka haasteet tulevatkin olemaan valtavat.

- Kaikesta kiireestä huolimatta joukkue harjoittelee vielä lauantai-iltana ja vasta sen jälkeen selviää millaisella joukkueella sunnuntaina pelataan. Varmuudella emme tule vaihtamaan kahdeksaa pelaajaa kuten teimme Maarianhaminassa, Malinen kertoo.

 

Luettu 766 kertaa