ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 heinäkuu 2014 16:31

Rovaniemeläisiä jalkapallofaneja hellitään sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Keskuskentällä pelataan sunnuntai-iltana mielenkiintoinen Veikkausliigaottelu, jossa lauantaiaamuna Kreikasta Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ottelusta kotiin palannut Rovaniemen Palloseura saa vieraakseen liigakakkosena majailevan FC Lahden.

RoPS-valmentaja Juha Malinen uskoo, että ottelu saa rovaniemeläisen jalkapalloväen liikkeelle, nähdäänhän kentällä myös Veikkausliigan upein ja parhain kärkipari Rafael-Tuco.

- Kyllä nyt voi sanoa, että rovaniemeläistä jalkapalloväkeä hellitään ja lellitään, kun luvassa sunnuntai-iltana on Keskuskentällä lämpöä saman verran kuin Kreikassa ja meitä vastassa suomalainen tähtisikermä FC Lahti. Ottelun lähtökohdat ovat niin herkulliset, että Keskuskentällä tullaan varmasti rikkomaan kauden yleisöennätys, RoPS-luotsi Malinen uskoo vahvasti.

Malisen mukaan FC Lahti lähti kauteen jopa mestarikandidaattina ja onkin tällä hetkellä käytännössä ainoa uhka HJK:n mestaruudelle.

- Seurassa tehty pitkäjänteinen hyvä työ tullaan tällä kaudella palkitsemaan mitalein. Valmentaja Toni Korkeakunnas on tehnyt loistavaa työtä. Onpa hän kokeillut viime peleissä MM-kisoista tuttua viiden pelaajan puolustuslinjaakin. Meille on suuri haaste pelata sitä vastaan ja se vaatii meiltä varmasti muutoksia kenttäryhmitykseen, Malinen tietää.

RoPS-valmentaja Juha Malinen lupaa, että kotijoukkue tulee antamaan pelissä täysipainoisen suorituksen, vaikka haasteet tulevatkin olemaan valtavat.

- Kaikesta kiireestä huolimatta joukkue harjoittelee vielä lauantai-iltana ja vasta sen jälkeen selviää millaisella joukkueella sunnuntaina pelataan. Varmuudella emme tule vaihtamaan kahdeksaa pelaajaa kuten teimme Maarianhaminassa, Malinen kertoo.

 

Luettu 865 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309