ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 16 heinäkuu 2014 21:17

Malinen uskoo yllätysmomentin olevan RoPS:lla

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Juha Malinen Juha Malinen Kuva: Jussi Leinonen/Lapin Kansa

Rovaniemen Palloseuran valmentaja Juha Malinen uskoo, että huomenna torstaina Oulun Raatin stadionilla Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen kotiottelunsa pelaavalla RoPS:lla on yllätysmomentti puolellaan ottelussa.

- FC Asteras Tripolis on epätyypillinen kreikkalaisjoukkue, mikä tarkoittaa sitä että joukkueessa on taitoa ja luovuutta. Joukkueeseen on kuitenkin tullut useampia uusia pelaajia, eikä joukkue ole pelannut sarjatauon vuoksi kovia otteluita viime aikoina, joten sen peli ei voi valmista ja yhtenäistä. Me puolestaan olemme todella yhtenäiseksi hioutunut joukkue ja uskon että yllätysmomentti ottelussa on meillä, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo.

Malisen mukaan RoPS:n tilanne on maltillisen innokkaan odottava ja rauhallinen. Joukkueen peli on mennyt koko ajan eteenpäin viime aikoina.

- Joukkueen terveystilanne on hyvä eli nyt pääsemme hyvistä asetelmista maistamaan viimevuotisen joukkueen leipomaa kakkua. Sekä valmennus että pelaajat ovat analysoineet vastustajajoukkueen, koska kyseessä on täysin outo vastus, Malinen kertoo tyynen oloisena.

RoPS-valmentajan mukaan kreikkalaisjoukkue pelaa hyvin samantyyppistä jalkapalloa kuin RoPS.

- He prässäävät vastustajan puolustusta, avaavat peliä alakerran kautta, keskikentällä riittää taitoa ja he pelaavat myös palloa suoraviivaisesti vastustajan selustaan. Pelaavat siis hyvin pitkälle samanlaisella tyylillä kuin mekin, Juha Malinen tietää.

Malinen toivoo, että jalkapallon ystävät löytävät tiensä huomenna Raatin stadionille.

- Luvassa on hyvä jalkapallo-ottelu, joten kannattaa tulla paikalle, RoPS-luotsi Juha Malinen sanoo.

 

Luettu 928 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309