ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 heinäkuu 2014 20:22

Tärkeää tietoa RoPS:n Eurooppa-liigan karsintaottelusta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella kreikkalaisen FC Asteras Tripoliksen. Ottelu Oulun Raatin stadionilla alkaa torstaina kello 19:00. Oheisessa uutisessa tärkeää tietoa ottelutapahtumasta.

Lipunmyynti:

Pääkatsomon ennakkomyynti on päättynyt tänään tiistaina. Loput liput myydään porteilta ottelupäivänä. Aurinkokatsomon ennakkomyynti on avoinna ottelupäivään kello 12:00 saakka Lippupalvelussa, jonka jälkeen lipun voi lunastaa niin ikään lippuluukuilta. Lippu pääkatsomoon maksaa 30 euroa ja aurinkokatsomoon 20 euroa.

Portit ja lipunmyynti avataan 17:45. Stadionin kaupungin päädyissä on avoinna kaksi lippuluukkua molempiin katsomoihin, joissa on mahdollista myös maksaa pankkikortilla. Tuiran päädyssä avoinna on yksi lippuluukku molempiin katsomoihin, joissa vain käteismaksumahdollisuus. RoPS pyytää katsojia varmaamaan tasarahaa jonojen välttämiseksi.

VIP-vieraat ja lunastettavat liput:

VIP-vieraat saapuvat otteluun infopisteen kautta, joka sijaitsee Raatin stadionin uimahallin sisääntuloaulassa. VIP-tila avataan 17:30. Lunastettavat liput noudetaan niin ikään infopisteestä. Infopisteellä ei ole lipunmyyntiä.

Media:

Median edustajien tulee akreditoitua etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Akreditoituminen päättyy keskiviiikkona kello 12:00. Tämän jälkeen tulevia pyyntöjä ei huomioida. Median edustajien tulee olla työvuorossa. Median sisääntulo tapahtuu infopisteen kautta nimilistaa ja voimassa olevaa mediakorttia vastaan.

Oheismyynti:

Stadionilla palvelee yhteensä seitsemän myyntipistettä. Molemmissa katsomoissa sijaitsee yhdet myyntipisteet, joissa on korttimaksumahdollisuus. RoPS pyytää katsojia varaamaan käteistä ja tasarahaa jonojen välttämiseksi. UEFA:n ottelussa anniskelumyynti ei ole sallitua.

Saapuminen stadionille:

RoPS pyytää ihmisiä saapumaan stadionille hyvissä ajoin. Raatin alueella on parkkipaikkoja rajoitetusti. RoPS järjestää ennakko- ja jälkipelit Jumpru Pub:ssa kello 15:00 alkaen ja välittömästi ottelun jälkeen.

 

Luettu 1108 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309