ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 15 heinäkuu 2014 10:16

Jo 1500 lippua myyty RoPSin europeliin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran torstaina Oulussa pelattava Eurooppa-liigan karsintaottelu kreikkalaista Asteras Tripolista vastaan kiinnostaa jalkapalloyleisöä.

– Ennakkoon on myyty nyt 1500 lippua, RoPSin urheilu- ja markkinointijohtaja Jari Ilola kertoo maanantai-illan tilanteen.

– Määrä on hyvä, etenkin, kun katsotaan miten muiden suomalaisseurojen europeleissä on käynyt yleisöä. Me olemme myyneet jo ennakkoon enemmän.

Espoolaisen FC Hongan ottelussa virolaista JK Sillamäe Kalevia vastaan oli 1102 katsojaa, Valkeakoskella pelatussa Vaasan Palloseuran ja ruotsalaisen IF Brommapojkarnan pelissä yleisömäärä oli 1025, ja Kouvolassa MyPan ja färsaarelaisen IF Fuglafjordurin matsissa paikalla oli vajaat 1400 silmäparia.

– Raatin stadionin pääkatsomo alkaa olla täynnä, ja myyntivauhti sellainen, että lippu kannattaa ostaa ajoissa, Ilola kehottaa.

– Peli on torstaina ja nyt ollaan vasta maanantaissa.

RoPSin yleisötavoite on 2000 katsojaa. Raatiin voidaan myydä Euroopan jalkapalloliiton UEFAn vaatimukset täyttäville paikoille vajaat 4500 lippua. MS

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 908 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227