ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 11 heinäkuu 2014 10:55

RoPS kovassa vireessä Tepsin kimppuun

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa lauantai-iltapäivänä kotiareenallaan Keskuskentällä kaimaseuransa Turusta Veikkausliigan ns. ”jumbofinaalissa”. Tämän tosiasian myöntää myös RoPS-luotsi Juha Malinen.


 
- Vaikka olemme viime peleissä pelanneet hyvin ja tuloksetkin ovat olleet hyviä, niin kyllä se pitää tunnustaa että jumbofinaalistahan lauantaina on kysymys. Ottelu on tärkeä molemmille joukkueille, ottelun jälkeen nähdään onko meidän välinen piste-ero kolme, kuusi vai yhdeksän pistettä, Juha Malinen tuumaa.

Malisen mukaan RoPS on keskittynyt hyvin lauantain otteluun ja on valmiina kohtaaman turkulaiset.
 
- Meillä on hyvä viikko alla, vaikka sää on kuuma ollutkin. Olemme yrittäneet harjoitella maltillisesti keskittyen joukkuepeliin ja hyökkäysten avaamiseen.  Erikoisteemana ovat olleet kaukolaukaukset, hyvään vireeseen joukkueensa virittänyt RoPS-luotsi kertoo.

Helpolla ei RoPS voittoa tule lauantaina saamaan, sillä turkulaiset taistelevat kynsin hampain sarjapaikastaan.
 
- Kyllä TPS on parempi joukkue kuin tällä hetkellä näyttää, he taistelevat suoraselkäisesti sarjapaikastaan. Joukkue on yritteliäs ja varsin nopea ja heillä on hyviä pelaajia riveissään kuten vaikkapa Jukka Lehtovaara ja Mikko Hyyrynen, Malinen tietää.

RoPS-kapteeni Antti Okkonen odottaa joukkueensa hyvän vireen jatkuvan myös TPS:aa vastaan, onhan RoPS pelannut neljä viimeistä peliään tappiottomasti.

- Rauhallisen ottelutahdin myötä olemme pystyneet keskittymään hyvin otteluihin. Tulosta on tullutkin ja peli on kulkenut aina vaan paremmin ja paremmin. Odotan että Tepsiä vastaan jatkamme viimeaikaiseen tapaan eli pystymme olemaan vaarallisia ja ottamaan pisteet kotiin, RoPS-kippari luottaa.

Okkosen mukaan joukkueen paha loukkaantumissuma alkaa pikku hiljaa näyttämään paremmalta.
 
- Se on hyvä, sillä silloin saadaan kilpailua pelipaikoille. Myös lähestyvää otteluruuhkaa varten laaja rinki on tärkeä, Okkonen toteaa.

Lauantaiksi ennustettu kaunis kesäsää saa RoPS-valmentaja Juha Malisen odottamaan Keskuskentän katsomon täyttymistä perinteisten Palloseurojen kohtaamisessa.
 
- Eihän odotuksissa voi olla muuta kuin kauden yleisöennätys jos kesälauantaiksi on luvassa aurinkoisen lämmin sää ja jännittävä jalkapallo-ottelu, Malinen uskoo.

 

Luettu 783 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309