ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 18 kesäkuu 2014 00:05

RoPS:n tavoitteena löytää kadonnut maalijyvä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura saa vieraakseen keskiviikkoiltana Veikkausliigassa kotoisalle Keskuskentälle Interin Turusta jo toistamiseen tällä kaudella. Ensimmäinen kohtaaminen aivan alkukaudesta päättyi RoPS:n voittoon 1-0 lukemin. Nyt RoPS lähtee jälleen Interiä vastaan maalinteko mielessä, joukkue kun on kadottanut kokonaan maalijyvänsä.

- Kolmessa viime ottelussa emme ole osuneet kertaakaan, vaikka olemme pelanneet hyvin ja voi jopa sanoa että vastustaja on ollut helisemässä niissä otteluissa. Seinäjoellakaan emme onnistuneet sunnuntaina kertaakaan ja kyllä meidän joukkue on erittäin pettynyt 1-0 tappioon SJK:lle, puhisee RoPS-valmentaja Juha Malinen harmissaan.

RoPS saa vähitellen loukkaantuneina olleita tärkeitä hyökkääjiään taas joukkueen pelivahvuuteen, joten valoisampaa jatkoa voidaan RoPS:n maalinteko-ongelmiin odottaa.

- Nyt meillä on vain maalinteko mielessä. Me olemme saaneet paikkoja selkeästi vastustajiamme enemmän, mutta maalilla emme ole olleet tarpeeksi hanakoita sen maalin tekemiseen. Siihen pitää nyt keskittyä, RoPS-luotsi toteaa.

RoPS:n tuleva vastustaja Inter pelaa parhaimmillaan upeaa jalkapalloa, joukkueen kruununjalokivenä on alati vaarallinen georgialaishyökkääjä Irakli Sirbiladze, joka on saanut vahvaksi tuekseen taitavan espanjalaislaiturin Francisco Suarezin.

- Kun vielä puolustuspäässä luutivat Lindströmin ja Nymanin kaltaiset kaverit, niin meidän pitää ehdottomasti yrittää pelata palloa maata pitkin. Inter on pelaava ryhmä ja meilläkin peli kulkee, niin keskiviikkoillasta on tulossa hieno jalkapalloilta rovaniemeläisille. Me haluamme ehdottomasti näyttää että osaamme myös tehdä tulosta, maalailee RoPS-valmentaja Juha Malinen tulevaa koitosta.

Poissa RoPS:lta ovat varmasti Alison, Antti Peura, Antti Okkonen, Petteri Pennanen ja Janne Saksela. Mika Mäkitalon pelaaminen on vielä epävarmaa, joten paljon on RoPS:lla edelleen poissaoloja.

 

Luettu 814 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309