ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 13 kesäkuu 2014 08:25

Santeri Kumpula Baltic Cupiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Santeri Kumpula Santeri Kumpula

Rovaniemen Palloseuran nuori lahjakkuus Santeri Kumpula on valittu poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen Baltic Cupiin Liettuaan. Turnaus pelataan 25. – 30.6., ja mukana on neljä maata Suomi, Liettua, Latvia ja Viro. Suomi pelaa ottelunsa Kaunasissa ja Jonavassa.

Päävalmentaja Jarkko Wiss valitsi tässä vaiheessa mukaan 17 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

Maajoukkueessa pääosin keskikentän vasemmalla laidalla esiintyvä Kumpula on pelannut kahdeksan U17 ja U18 maaottelua, joissa hän on niitannut yhden maalin.

– Lähden turnaukseen hyvillä mielin. Uskon, että peliaikaa tulee mukavasti. Uskoisin pelaavani ottelut puoleksi toisen laiturin kanssa. Maajoukkuekuviot ovat jo tuttuja, joten reissuun on helppo lähteä.

Kumpula ei ole vielä päässyt tekemään debyyttiään Veikkausliigassa.

– Siihen en voi olla tyytyväinen, mutta tilanne on ymmärrettävä. RoPSissa on paljon hyviä saman paikan jätkiä, nuorukainen juttelee. MS

© 2014 Lapin Kansa

 

Luettu 914 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309