ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 06 kesäkuu 2014 15:25

RoPS sopimukseen Sainey Nyassin kanssa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Avainpelaajiensa loukkaantumisista kärsinyt Rovaniemen Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen gambialaisen 25-vuotiaan hyökkääjän Sainey Nyassin kanssa. Kolme A-maaottelua ja liki 120 ottelua kahdeksan vuoden aikana Yhdysvaltain MLS-liigassa pelannut Nyassi on kova vahvistus napapiiriläisjoukkueeseen, sen verran kovilla meriiteillä mies on liikkeellä.

- Eipä tässä heti tule mieleen Suomen liigassa sellaisia miehiä, jotka ovat pelanneet MLS-liigassa tuollaisen määrän otteluita. Kaveri on tehnyt joukkueeseen harjoituksissa hyvän sisääntulon, jopa toiset pelaajat ovat tulleet kehumaan kaveria, RoPS-valmentaja Juha Malinen kehuu joukkueen uutta hankintaa.

Malisen mukaan Nyassi ei ihan vielä ole parhaassa terässään, sillä edellisistä otteluista on vierähtänyt gambialaisella jo aikaa.

- Uskon ja luotan että tästä sopimuksesta hyötyvät molemmat osapuolet, sen verran ammattimaisen vaikutelman kaveri on harjoituksissa itsestään jättänyt, Malinen sanoo.

Molemmilla laidoilla pelaamaan kykenevä Nyassi on itsekin mielissään sopimuksesta RoPS:aan ja Rovaniemelle.

- Kaupunki on kaunis ja joukkue vaikuttaa hyvältä. Olen hyvin onnellinen ollessani täällä. Pidän joukkueesta ja sen tavasta pelata, harjoitukset ovat olleet todella hyviä ja joukkuekaverit ovat ottaneet minut todella hienosti vastaan, gambialaishyökkääjä Nyassi iloitsee.

Nyassin sai tulemaan Rovaniemelle maajoukkuekaveri Ebrima Sohna, joka tällä kaudella pelaa KuPS:n keskikentällä.

- Ebrima suositteli minulle kaupunkia ja seuraa, joten oli helppo tulla napapiirille. Tarkoitukseni on sama kuin jokaisen ammattilaispelaajan, joka liittyy uuteen seuraan eli auttaa uutta joukkuetta menestymään, Nyassi kertoo.

RoPS:lla on edessään pienen tauon jälkeen vilkas viikko, Sunnuntaina joukkue kohtaa Espoossa Hongan, keskiviikkona kotonaan HJK:n ja seuraavana sunnuntaina Seinäjoella SJK:n.

- Joukkueemme pelaajat ovat keskittyneet hyvin seuraavan viikon kolmen ottelun haasteeseen ja uskon että viikosta tulee hyvä meille ja keräämme kolmesta ottelusta paljon pisteitä, 175 senttinen gambialainen Sainey Nyassi luottaa.

 

Luettu 1137 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309