ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 22 touko 2014 11:06

RoPS lähtee Vaasaan murtamaan negatiivista taikaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkustaa perjantai-illaksi Vaasaan kohtaamaan Vaasan Palloseuran Veikkausliigan yhdeksännen kierroksen ottelussa. RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan tärkein tavoite Vaasan reissussa on lähteä murtamaan sitä negatiivista taikaa, joka joukkuetta on seurannut alkukaudesta.

- Vaasassa täytyy murtaa se negatiivinen taika, joka on ollut joukkueen ympärillä alkukauden. Olemme tehneet paljon työtä ja olleet voitonsyrjässäkin kiinni monesti, mutta lopulta liian usein tuloksena on ollut maalin tappio. Ei meillä ole ollut onnikaan puolellamme, Malinen harmittelee.

Malinen tietää, että joukkueen pelaajat haluavat onnistumisia ja niinpä hän odottaakin, että joukkueen peli paranee entisestään ja sitä kautta tulee lisää onnistumisia.

- Meillä on joukkueellinen näyttöhaluisia pelaajia kentällä Vaasassa loukkaantuneiden pelaajien tilalla ja jokainen varmaan haluaa näyttää, että kuuluu joukkueeseen, sanoo RoPS-luotsi Malinen ja viittaa tällä joukkuetta riivanneeseen käsittämättömään loukkaantumissumaan.

Vaasassa joukkueesta puuttuu seitsemän tärkeää pelaajaa loukkaantumisten vuoksi.

- Tämä loukkaantumissuma on sattunut meille tähän alkukauteen tosi pahasti. Mutta eiköhän keskiarvo tasoita nämäkin asiat ja meillä tulee varmasti olemaan hyvä ja terve loppukausi, RoPS-valmentaja toteaa toiveikkaasti.

Tuoreimmat poissaolijat loukkaantumisten vuoksi ovat puolustaja Antti Peura ja toppari Alison.

- Peuran jalan päälle astuttiin HJK-ottelussa ja mies sinnitteli Lahti-pelin kentällä mutta nyt on tilanne sen verran paha, ettei hän kentälle pysty. Alisonille tuli Lahdessa ns. jalkapalloilijan nilkka ja hänkin on poissa vahvuudesta, Malinen kertoo harmissaan.

RoPS:lta puuttuvat VPS-ottelusta loukkaantumisten vuoksi Alison, Aleksandr Kokko, Juuso Majava, Petteri Pennanen, Antti Peura, Janne Saksela sekä Jani Virtanen. Hieman valoakin näkyy tunnelin päässä, sillä nuori Santeri Kumpula on Vaasassa pelikuntoinen.

 

Luettu 790 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227