ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 15 touko 2014 16:14

RoPS nöyränä mutta nälkäisenä FC Lahden vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura matkaa lauantaiksi Veikkausliigaotteluun Lahteen nöyränä, mutta erittäin nälkäisenä. Kotijoukkue FC Lahti on RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan vastustajana parasta A-luokkaa, lähtökohtaisesti tällä kaudella jopa mestarisuosikki HJK:n ykköshaastaja.


 
- Kyllä tuollaisen Lahden tapaisen taitavan joukkueen kotikentälle pitää aina nöyränä lähteä, mutta kyllä meiltä nälkääkin löytyy kahden hyvän, mutta pisteettömän liigaottelun jälkeen, tuumii Malinen.

Miehen mukaan otteluun lähtöä helpottaa se, että FC Lahti on hänen viime kauden seuransa.
 
- Helpottaahan se, kun tietää millaisia pelaajia sieltä vastaan tulee. Lahdella on isokokoinen ja hyvin peliä avaava puolustus, taitava keskikenttä ja todella kuuma kärkinelikko eli Hertsi, Rafael, Shala ja Tuco, RoPS-luotsi listaa.

Maalinteko on ollut rovaniemeläisille tällä kaudella vaikeaa. Kahdeksassa pelatussa ottelussa joukkue on tehnyt vain neljä maalia. Sen sijaan puolustus on pitänyt hyvin. Päästettyjä maaleja on vain kahdeksan, mikä on Malisen mukaan kovan luokan suoritus.
 
- Ilman muuta täytyy myöntää, että tehtyjen maalien sarake on surkea. Hyökkääjiltä täytyy alkaa löytyä tahtoa, kylmää viileyttä ja oveluutta, jotta maalisarake alkaa tuosta parantua. Toivottavasti jo lauantaina Lahdessa noita ominaisuuksia löytyy ja maaleja tulee, RoPS-kuotsi toivoo ja kertoo, että hyökkäyspeliä pyritään koko ajan kehittämään.

Poissaolot ovat RoPS:n akilleenkantapää. Lahdessa joukkueen riveistä ovat poissa Aleksandr Kokko, Petteri Pennanen, Janne Saksela ja Jani Virtanen sekä joukkueen tahtomattoman ”rotaation” uusin uhri toppari Faith Friday Obilor. Juuso Majavan pelikunto selviää vasta ottelupäivänä.

 FC Lahti - RoPS 17.5. klo 16:00

Suora otteluselostus Radio Kajauksen taajuuksilla ja nettiradiossa http://www.radiokajaus.fi/nettiradio/

Luettu 1225 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309