ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 11 touko 2014 16:09

RoPS haluaa näyttää Klubille kuka on Keskuskentän herra

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura lähtee maanantain Veikkausliigan ottelussaan Helsingin Jalkapalloklubia vastaan näyttämään kuka on Rovaniemen Keskuskentän herra. Yhtään eivät rovaniemeläiset aio viime kauden Suomen mestaria kunnioittaa, vaan kolme sarjapistettä mielessä lähdetään otteluun.

- Se on selvä asia, että kolmea sarjapistettä lähdetään hakemaan kun samassa sarjassa pelataan. Meidän pitää vain puolustaa erittäin hyvin ja maalipaikkojen tullen olla kylmän viileitä, laskee RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Edellinen liigapeli KuPS:aa vastaa oli Maliselle suuri pettymys, kun yhtään pistettä ei Kuopiosta mukaan lähtenyt vaikka pohjoisen pojat olivat RoPS-luotsin mukaan pelillisesti ottelussa suvereeneja.

- HJK:a vastaan meidän pitää lähteä edelleen positiivisista asioista liikkeelle. Kyse on pitkästä sarjasta ja jokainen peli on uusi mahdollisuus. Puolustuksen ryhmittymisessä meillä alkaa roolit olemaan selvät, hyökkäyspäässä vaaditaan pelaajilta vastuun ottamista, Malinen toteaa.

Hieman huolia RoPS-luotsille tuottavat useat avainpelaajien loukkaantumiset, jotka ovat vieneet useita miehiä ”telakalle”.

- Kyllähän se tuo haastatte, kun kolme viimeistelyvastuuta kantavaa miestä on ”telakalla”, mutta ei auta kuin muiden ottaa vastuuta viimeistelystä. Harmittaa kun loukkaantumisia on tullut harvinaisen paljon, mutta kun sille ei vaan voi mitään niin turha sitä on surkutella, RoPS-luotsi päivittelee.

Juha Malisen mukaan HJK on materiaaliltaan ylivoimaisesti Suomen kovin joukkue. Uusi valmentaja on tuonut joukkueeseen uusia tuulia, mutta minkälaisia, sitä ei vielä tarkkaan tiedetä.

- Kyllähän HJK lähtee peliin kuin peliin etulyöntiasemassa, mutta meidän pitää vaan haastaa joukkue kunnolla niin hyvä tulee, luottaa RoPS-valmentaja Juha Malinen.

Poissa RoPS:n riveistä ovat Aleksandr Kokko, Juuso Majava, Petteri Pennanen, Janne Saksela sekä Jani Virtanen. KuPS-pelissä nilkkansa loukanneen Juuso Majavan nilkan tarkka tilanne saadaan selville tulevan viikon alussa.

 

Luettu 814 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309